MAKÜ'de Satırlı Kavga

Gündem 09.12.2014 - 10:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MAKÜ'de Satırlı Kavga

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğrecisi olduğu iddia edilen 2 grup birbirine girdi.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğrencisi olduğu iddia edilen iki grup okul kapısı önünde birbirine girdi. İddialara göre dün saat 16,30 civarında farklı görüşlerdeki iki öğrenci grubu MAKÜ Meslek Yüksek Okulu çıkış kapısı önünde birbirine girdi. Kavgada bıçak ve satırlar ile birbirlerine saldıran grupları çevik kuvvet ekipleri ayırdı. Olaylarda öğrenci olduğu iddia edilen iki kişi yaralandı. Olay yerine gelen Çevik Kuvvet ekipleri olaya karıştığı iddiasıyla bir çok kişiyi göz altına aldı.
Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Öğrecisi olduğu iddia edilen 2 grup birbirine girdi.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu öğrencisi olduğu iddia edilen iki grup okul kapısı önünde birbirine girdi.

İddialara göre dün saat 16,30 civarında farklı görüşlerdeki iki öğrenci grubu MAKÜ Meslek Yüksek Okulu çıkış kapısı önünde birbirine girdi. Kavgada bıçak ve satırlar ile birbirlerine saldıran grupları çevik kuvvet ekipleri ayırdı. Olaylarda öğrenci olduğu iddia edilen iki kişi yaralandı.

Olay yerine gelen Çevik Kuvvet ekipleri olaya karıştığı iddiasıyla bir çok kişiyi göz altına aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.