MAKÜ BİLTEKMER Yeni Deneyler İçin Onay Aldı

Teknoloji 21.12.2017 - 14:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ BİLTEKMER Yeni Deneyler İçin Onay Aldı

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilimsel ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİLTEKMER) Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü’ne kapsam genişletme başvurusunda bulundu. Yapılan başvuruya olumlu yanıt geldi ve BİLTEKMER 12 Deney Parametresinde daha onay aldı. BİLTEKMER, Antalya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü tarafından görevlendirilen denetleme ekibi tarafından 12 Aralık 2017 tarihinde denetlenerek, protein tayini, kül tayini, rutubet tayini, pH tayini, yağ tayini, kuru madde, yağsız kuru madde tayini, tuz muhtevası tayini, jelatin aranması, escherichia coli  sayımı, salmonella SPP. saptanması (VIDAS) ve aflatoksin M1 tayini deney parametrelerinde onay aldı.

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Bilimsel ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BİLTEKMER) Gıda Kontrol Genel Müdürlüğü’ne kapsam genişletme başvurusunda bulundu. Yapılan başvuruya olumlu yanıt geldi ve BİLTEKMER 12 Deney Parametresinde daha onay aldı.

BİLTEKMER, Antalya Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğü tarafından görevlendirilen denetleme ekibi tarafından 12 Aralık 2017 tarihinde denetlenerek, protein tayini, kül tayini, rutubet tayini, pH tayini, yağ tayini, kuru madde, yağsız kuru madde tayini, tuz muhtevası tayini, jelatin aranması, escherichia coli  sayımı, salmonella SPP. saptanması (VIDAS) ve aflatoksin M1 tayini deney parametrelerinde onay aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.