MAKÜ I. Uluslararası Genç Araştırmacılar Öğrenci Kongresi’ne Hazırlanıyor

Eğitim 27.11.2019 - 11:40, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

MAKÜ I. Uluslararası Genç Araştırmacılar Öğrenci Kongresi’ne Hazırlanıyor

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) yine önemli bir bilimsel organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
  MAKÜ’de ilk kez düzenlenecek olan I. Uluslararası Genç Araştırmacılar Öğrenci Kongresi 28-30 Kasım 2019 tarihleri arasında MAKÜ Lavanta Tepesi Oteli’nde gerçekleştirilecek. 28 Kasım 2019 Perşembe günü başlayacak olan kongreye 25 ayrı üniversiteden yaklaşık 400 lisans-lisansüstü öğrenci 350 bildiriyle katılım sağlayacak. Akademiye gönül vermiş öğrenciler; çalışmalarını hem sunma imkanı hem de kongre bünyesinde yer alan çeşitli konferans ve panellere katılarak kişisel gelişimlerine katkı sağlama imkanı bulacaklar.   Kongre Başkanı Gülcihan Aybike Dilek ile Kongre Düzenleme Kurulu üyesi öğrenciler; Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz’ı makamında ziyaret ederek kongreye davet ettiler. Böylesi büyük bir kongrenin üniversitemizde yapılmasından dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduğunu dile getiren Rektör Korkmaz, öğrencilere başarılarının devamını diledi.   Öğrenciler Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Durmuş Acar, Prof. Dr. Mehmet Karaca ve Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ile Rektör Danışmanları Prof. Dr. Ömer Tekşen, Doç. Dr. Ali Murat Alparslan ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç’ı da makamlarında ziyaret ederek kongreye davet ettiler.  
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) yine önemli bir bilimsel organizasyona ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

 

MAKÜ’de ilk kez düzenlenecek olan I. Uluslararası Genç Araştırmacılar Öğrenci Kongresi 28-30 Kasım 2019 tarihleri arasında MAKÜ Lavanta Tepesi Oteli’nde gerçekleştirilecek. 28 Kasım 2019 Perşembe günü başlayacak olan kongreye 25 ayrı üniversiteden yaklaşık 400 lisans-lisansüstü öğrenci 350 bildiriyle katılım sağlayacak. Akademiye gönül vermiş öğrenciler; çalışmalarını hem sunma imkanı hem de kongre bünyesinde yer alan çeşitli konferans ve panellere katılarak kişisel gelişimlerine katkı sağlama imkanı bulacaklar.

 

Kongre Başkanı Gülcihan Aybike Dilek ile Kongre Düzenleme Kurulu üyesi öğrenciler; Rektör Prof. Dr. Adem Korkmaz’ı makamında ziyaret ederek kongreye davet ettiler. Böylesi büyük bir kongrenin üniversitemizde yapılmasından dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduğunu dile getiren Rektör Korkmaz, öğrencilere başarılarının devamını diledi.

 

Öğrenciler Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Durmuş Acar, Prof. Dr. Mehmet Karaca ve Prof. Dr. Hüseyin Dalgar ile Rektör Danışmanları Prof. Dr. Ömer Tekşen, Doç. Dr. Ali Murat Alparslan ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kılınç’ı da makamlarında ziyaret ederek kongreye davet ettiler.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.