Lüks otomobiliyle ağaca çarptı

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 17.01.2021 - 15:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Lüks otomobiliyle ağaca çarptı

Lüks otomobiliyle ağaca çarptı
Antalya'da ağaca çarpan otomobilde sıkışan 2 yaralıyı itfaiye kurtardı. Kadir Özbey yönetimindeki ZH-894175 yabancı plakalı otomobil, Atatürk Bulvarı'ndan şehir merkezi istikametine giderken refüjdeki ağaca çarptı. Özbey ve yanındaki Ayhan Aslan araçta sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kurtarılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazaya tanık olan Can Erişen, araç ağaca çarptıktan sonra bir süre ön tamponu üzerine dikili şekilde ilerlediğini söyledi.
Lüks otomobiliyle ağaca çarptı

Antalya'da ağaca çarpan otomobilde sıkışan 2 yaralıyı itfaiye kurtardı.

Kadir Özbey yönetimindeki ZH-894175 yabancı plakalı otomobil, Atatürk Bulvarı'ndan şehir merkezi istikametine giderken refüjdeki ağaca çarptı.

Özbey ve yanındaki Ayhan Aslan araçta sıkıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince kurtarılan yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kazaya tanık olan Can Erişen, araç ağaca çarptıktan sonra bir süre ön tamponu üzerine dikili şekilde ilerlediğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.