KUVVETLİ FIRTINA UYARISI YAPILDI

Gündem 22.03.2021 - 09:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KUVVETLİ FIRTINA UYARISI YAPILDI

KUVVETLİ FIRTINA UYARISI YAPILDI
Meteorolojiden Burdur İli genelinde oluşabilecek kuvvetli fırtına uyarısı yapıldı.   Yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Pazartesi) gece saatlerinden itibaren rüzgarın; güney ve güneybatı (lodos) yönlerden Burdur il genelinde kuvvetli, yer yer fırtına (62-74 km/sa), zaman zaman kısa süreli kuvvetli ve tam fırtına (75-102 km/sa) şeklinde esmesi beklenmektedir. Meydana gelmesi muhtemel ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." denildi.  
KUVVETLİ FIRTINA UYARISI YAPILDI

Meteorolojiden Burdur İli genelinde oluşabilecek kuvvetli fırtına uyarısı yapıldı.

 

Yapılan açıklamada, "Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Pazartesi) gece saatlerinden itibaren rüzgarın; güney ve güneybatı (lodos) yönlerden Burdur il genelinde kuvvetli, yer yer fırtına (62-74 km/sa), zaman zaman kısa süreli kuvvetli ve tam fırtına (75-102 km/sa) şeklinde esmesi beklenmektedir.

Meydana gelmesi muhtemel ağaç ve direk devrilmesi, çatı uçması, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.