KRİPTO PARALAR İLE UÇAK BİLETİ SATIN ALMA DÖNEMİ BAŞLIYOR

Ekonomi 30.03.2021 - 10:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KRİPTO PARALAR İLE UÇAK BİLETİ SATIN ALMA DÖNEMİ BAŞLIYOR

Artık Dogecoin (DOGE), ETH ve BCH ile uçak bileti satın alınabilecek...
AirBaltic tarafından yapılan açıklamaya göre, müşteriler Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH) ve Bitcoin Cash (BCH) ile ödeme yaparak uçak bileti alabilecekler.   Letonya'nın en çok kullanılan hava şirketlerinden birisi olan airBaltic, müşterilerin ETH, DOGE ve BCH dahil olmak üzere dijital varlıklarla bilet rezervasyonu yapabileceklerini açıkladı. Bu gelişmeden önce şirket, Bitcoin ve 4 stablecoin ile ödeme yapılmasını destekleyerek işlem yapıyordu.     DOGECOIN VE ETHEREUM HAVA YOLU İÇİN KULLANILABİLECEK airBaltic olarak bilinen AS Air Baltic Corporation, Letonya’da yıllarca dijital çalışmalarıyla biliniyor. 2014 yılında yapılan çalışmalarda, şirket ilk olarak kripto para ile ödeme kabul eden ilk yolcu uçaklarından biri olmuştu. Şirketten yapılan açıklamada, müşterilerin uçuş rezervasyonu yaparken daha fazla token arasında seçim yapmasına imkân sağlayan yeni coin paketi duyuruldu. Bu tanıtımda Bitcoin'in fork'u BCH ve onu takip eden ETH ile birlikte DOGE'nin gelmesi dikkat çekti.   8 KRİPTO İLE ÖDEME YAPILABİLECEK AS Air Baltic Corporation şirketinin yukarıda belirtilen dört kripto para dışında GUSD, USDC, PAX ve BUSD ile de işlem kabul ettiği biliniyor. Öte yandan Tesla'nın CEO'su Elon Musk'ın sürekli desteklediği DOGE rapçi Snoop Dogg’ınki de dikkat çekmişti. Dogecoin, Dallas Mavericks’in DOGE ödemelerini mümkün kılmasıyla NBA’e bile ulaştı. Varlığının yılın başından bu yana yüzde 800 artıran DOGE ise geçtiğimiz ay tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetmişti.
Artık Dogecoin (DOGE), ETH ve BCH ile uçak bileti satın alınabilecek...

AirBaltic tarafından yapılan açıklamaya göre, müşteriler Dogecoin (DOGE), Ethereum (ETH) ve Bitcoin Cash (BCH) ile ödeme yaparak uçak bileti alabilecekler.

 

Letonya'nın en çok kullanılan hava şirketlerinden birisi olan airBaltic, müşterilerin ETH, DOGE ve BCH dahil olmak üzere dijital varlıklarla bilet rezervasyonu yapabileceklerini açıkladı. Bu gelişmeden önce şirket, Bitcoin ve 4 stablecoin ile ödeme yapılmasını destekleyerek işlem yapıyordu.

 

 

DOGECOIN VE ETHEREUM HAVA YOLU İÇİN KULLANILABİLECEK

airBaltic olarak bilinen AS Air Baltic Corporation, Letonya’da yıllarca dijital çalışmalarıyla biliniyor. 2014 yılında yapılan çalışmalarda, şirket ilk olarak kripto para ile ödeme kabul eden ilk yolcu uçaklarından biri olmuştu.

Şirketten yapılan açıklamada, müşterilerin uçuş rezervasyonu yaparken daha fazla token arasında seçim yapmasına imkân sağlayan yeni coin paketi duyuruldu. Bu tanıtımda Bitcoin'in fork'u BCH ve onu takip eden ETH ile birlikte DOGE'nin gelmesi dikkat çekti.

 

8 KRİPTO İLE ÖDEME YAPILABİLECEK

AS Air Baltic Corporation şirketinin yukarıda belirtilen dört kripto para dışında GUSD, USDC, PAX ve BUSD ile de işlem kabul ettiği biliniyor.

Öte yandan Tesla'nın CEO'su Elon Musk'ın sürekli desteklediği DOGE rapçi Snoop Dogg’ınki de dikkat çekmişti. Dogecoin, Dallas Mavericks’in DOGE ödemelerini mümkün kılmasıyla NBA’e bile ulaştı. Varlığının yılın başından bu yana yüzde 800 artıran DOGE ise geçtiğimiz ay tüm zamanların en yüksek seviyesini kaydetmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.