Korkuteli, Kick Boksta 3 Türkiye birincisi çıkardı

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2019 - 09:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Korkuteli, Kick Boksta 3 Türkiye birincisi çıkardı

Korkuteli, Kick Boksta 3 Türkiye birincisi çıkardı
Korkutelili Kick Boks Sporcuları Sena Amine Nur Özgen, Seren Erkış ve Elif Tarayan, Erzurum’da yapılan Türkiye Kickboks Türkiye Şampiyonasında Türkiye birincisi olarak önemli bir başarıya imza attılar.  Türkiye Kick Boks Şampiyonası, 1-7 Temmuz tarihleri arasında 60 ilden yaklaşık 4 bin sporcunun katılımıyla Erzurum’da düzenlendi. Şampiyonaya Korkuteli’ni temsilen 10 sporcu katıldı. Müsabakalar sonrası; 60 kiloda Gençler kategorisinde Sena Amine Nur Özgen 1’inci, Büyükler kategorisinde 70 Kiloda Seren Erkış 1’inci, 52 kiloda Genç bayanlar kategorisinde Elif Tarayan 1’inci oldu.  Özgen, Bu yıl Eylül ayı içinde Macaristan'da gerçekleşecek olan Gençler Avrupa Şampiyonasında Türk Milli Takımını temsil etmeye hak kazandı.  Elif Tarayan ise, Eylül’de yapılacak olan Avrupa şampiyonasında mili takımı temsil edecek. 
Korkuteli, Kick Boksta 3 Türkiye birincisi çıkardı

Korkutelili Kick Boks Sporcuları Sena Amine Nur Özgen, Seren Erkış ve Elif Tarayan, Erzurum’da yapılan Türkiye Kickboks Türkiye Şampiyonasında Türkiye birincisi olarak önemli bir başarıya imza attılar. 

Türkiye Kick Boks Şampiyonası, 1-7 Temmuz tarihleri arasında 60 ilden yaklaşık 4 bin sporcunun katılımıyla Erzurum’da düzenlendi. Şampiyonaya Korkuteli’ni temsilen 10 sporcu katıldı. Müsabakalar sonrası; 60 kiloda Gençler kategorisinde Sena Amine Nur Özgen 1’inci, Büyükler kategorisinde 70 Kiloda Seren Erkış 1’inci, 52 kiloda Genç bayanlar kategorisinde Elif Tarayan 1’inci oldu. 
Özgen, Bu yıl Eylül ayı içinde Macaristan'da gerçekleşecek olan Gençler Avrupa Şampiyonasında Türk Milli Takımını temsil etmeye hak kazandı. 

Elif Tarayan ise, Eylül’de yapılacak olan Avrupa şampiyonasında mili takımı temsil edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.