KONSOLOS RUSTAMOV’TAN VALİ ARSLANTAŞ'A ZİYARET

Gündem 19.04.2021 - 12:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KONSOLOS RUSTAMOV’TAN VALİ ARSLANTAŞ'A ZİYARET

KONSOLOS RUSTAMOV’TAN VALİ ARSLANTAŞ'A ZİYARET
Ukrayna Antalya Konsolosu Emir Rustamov, Burdur Valisi Ali Arslantaş'a nezaket ziyaretinde bulundu.     Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Ali Arslantaş, Konsolos Emir Rustamov’a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade etti. İki ülke arasındaki ilişkilere yönelik değerlendirmelerin yapıldığı sohbet ortamında gerçekleşen görüşmede Vali Arslantaş, Burdur'un tarihi ve doğal güzellikleri ile önemli bir Turizm potansiyeline sahip olduğunu belirtti.   Bu anlamda Antalya'yı tercih eden Ukraynalı turistlerin İlimizin Turizm destinasyonlarını da ziyaret etmelerinden memnun kalacaklarını ifade eden Vali Arslantaş, başta Salda Gölü, Tarihi Antik Kentler, İnsuyu Mağarası, Burdur Müzesi, Konaklar ve Lavanta Bahçelerinin son zamanlarda ilgiyle ziyaret edilen yerler arasında olduğunu vurguladı. Konsolos Rustamov'da misafirperverliklerinden dolayı Vali Ali Arslantaş’a teşekkür etti. Ziyaretin son bölümünde Valilik Şeref Defterini imzalayan Konsolos Emir Rustamov, daha sonra Valilikten ayrıldı.        
KONSOLOS RUSTAMOV’TAN VALİ ARSLANTAŞ'A ZİYARET

Ukrayna Antalya Konsolosu Emir Rustamov, Burdur Valisi Ali Arslantaş'a nezaket ziyaretinde bulundu.

 

 

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette Vali Ali Arslantaş, Konsolos Emir Rustamov’a ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade etti. İki ülke arasındaki ilişkilere yönelik değerlendirmelerin yapıldığı sohbet ortamında gerçekleşen görüşmede Vali Arslantaş, Burdur'un tarihi ve doğal güzellikleri ile önemli bir Turizm potansiyeline sahip olduğunu belirtti.

 

Bu anlamda Antalya'yı tercih eden Ukraynalı turistlerin İlimizin Turizm destinasyonlarını da ziyaret etmelerinden memnun kalacaklarını ifade eden Vali Arslantaş, başta Salda Gölü, Tarihi Antik Kentler, İnsuyu Mağarası, Burdur Müzesi, Konaklar ve Lavanta Bahçelerinin son zamanlarda ilgiyle ziyaret edilen yerler arasında olduğunu vurguladı. Konsolos Rustamov'da misafirperverliklerinden dolayı Vali Ali Arslantaş’a teşekkür etti.


Ziyaretin son bölümünde Valilik Şeref Defterini imzalayan Konsolos Emir Rustamov, daha sonra Valilikten ayrıldı.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.