KAVŞAK VE REFÜJLER ÇİÇEK AÇTI

Gündem 27.04.2021 - 10:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KAVŞAK VE REFÜJLER ÇİÇEK AÇTI

KAVŞAK VE REFÜJLER ÇİÇEK AÇTI
Burdur Belediyesi, refüj ve kavşaklar başta olmak üzere şehrin birçok noktasındaki yeşil alanı estetik bir görünüme kavuşturdu.   Burdur Belediyesi Korona virüs ile mücadele tüm hızıyla devam ederken diğer taraftan da refüj ve kavşaklar başta olmak üzere şehir merkezindeki park ve yeşil alanlarda mevsimlik Çiçeklendirme ve bakım çalışmalarına başladı. Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şehir rengârenk bir görünüme kavuştu.   Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Burdur Belediyesi olarak Koronavirüs ile etkin bir mücadele verirken diğer taraftan da Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz şehrimizin birçok noktasında mevsime uygun çeşitli süs bitkilerini toprakla buluşturdu ve yapılan çalışmalar sonucunda şehir rengarenk bir görünüme kavuştu. Amacımız kent estetiğine daha güzel bir görüntü kazandırmak. Belediye olarak her zaman çevreye önem verdik, vermeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın kendilerine dikkat etmeleri önem arz etmektedir. İnşallah bu süreci tamamladığımızda parklarda birlikte oturacağız” dedi.
KAVŞAK VE REFÜJLER ÇİÇEK AÇTI

Burdur Belediyesi, refüj ve kavşaklar başta olmak üzere şehrin birçok noktasındaki yeşil alanı estetik bir görünüme kavuşturdu.

 

Burdur Belediyesi Korona virüs ile mücadele tüm hızıyla devam ederken diğer taraftan da refüj ve kavşaklar başta olmak üzere şehir merkezindeki park ve yeşil alanlarda mevsimlik Çiçeklendirme ve bakım çalışmalarına başladı.

Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda şehir rengârenk bir görünüme kavuştu.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, “Burdur Belediyesi olarak Koronavirüs ile etkin bir mücadele verirken diğer taraftan da Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz şehrimizin birçok noktasında mevsime uygun çeşitli süs bitkilerini toprakla buluşturdu ve yapılan çalışmalar sonucunda şehir rengarenk bir görünüme kavuştu. Amacımız kent estetiğine daha güzel bir görüntü kazandırmak. Belediye olarak her zaman çevreye önem verdik, vermeye devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın kendilerine dikkat etmeleri önem arz etmektedir. İnşallah bu süreci tamamladığımızda parklarda birlikte oturacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.