karantinada olması gerekirken parka giden kişiye ceza

Sağlık (AA) - Anadolu Ajansı | 09.05.2020 - 14:13, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

karantinada olması gerekirken parka giden kişiye ceza

karantinada olması gerekirken parka giden kişiye ceza
Antalya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 14 gün evinde karantinada kalması gerekirken, parka giden kişiye 3 bin 150 lira ceza kesildi.  Muratpaşa ilçesi Sinan Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'ndeki parkta bulunan vatandaşlara uyarı yapan polis, uyarılara rağmen parktan ayrılmayan 48 yaşındaki K.T'nin kimliğini istedi.  Yapılan incelemede, K.T'nin 14 gün karantina sürecini ihlal ettiği belirlendi. Durum sağlık ekiplerine bildirildi. Polis ekiplerine virüsü ailesine bulaştırmamak için inşatta kaldığını öne süren K.T, hastaneye gitmemek için bir süre direndi.  Ambulansla hastaneye gitmesi için ikna edilen K.T'ye karantina sürecini ihlal ettiği gerekçesiyle 3 bin 150 lira ceza uygulandı.   
karantinada olması gerekirken parka giden kişiye ceza

Antalya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle 14 gün evinde karantinada kalması gerekirken, parka giden kişiye 3 bin 150 lira ceza kesildi. 

Muratpaşa ilçesi Sinan Mahallesi İsmet Paşa Caddesi'ndeki parkta bulunan vatandaşlara uyarı yapan polis, uyarılara rağmen parktan ayrılmayan 48 yaşındaki K.T'nin kimliğini istedi. 

Yapılan incelemede, K.T'nin 14 gün karantina sürecini ihlal ettiği belirlendi.

Durum sağlık ekiplerine bildirildi. Polis ekiplerine virüsü ailesine bulaştırmamak için inşatta kaldığını öne süren K.T, hastaneye gitmemek için bir süre direndi. 

Ambulansla hastaneye gitmesi için ikna edilen K.T'ye karantina sürecini ihlal ettiği gerekçesiyle 3 bin 150 lira ceza uygulandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.