Karamanlı İmam Hatip Ortaokulu Protokolü İmzalandı

Gündem 12.11.2016 - 10:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Karamanlı İmam Hatip Ortaokulu Protokolü İmzalandı

“Eğitime 100 Destek Projesi” kapsamında Karamanlı İlçesine yapılacak olan Karamanlı İmam Hatip Ortaokulu yeni hizmet binası ile ilgili, Valilik Toplantı Salonunda protokol imza töreni düzenlendi.
Düzenlenen Protokol İmza Törenine Vali Şerif Yılmaz, Karamanlı Kaymakamı Yusuf Altun, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Karamanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Oğuz, Karamanlı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Dalgar, Burdur İmam Hatip Okulları Platformu Başkanı Mehmet Altay, Karamanlı İmam Hatip Ortaokul ve Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Karayel, Dernek üyeleri Abdurrahman Aşık ve Selim Karagöz katıldı.   Protokol İmza töreni öncesi bir konuşma yapan Vali Yılmaz, "Karamanlı İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneğine, Karamanlı İlçemizde bulunan İmam Hatip Ortaokuluna yeni bir hizmet binası kazandırma adına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Malum Karamanlı ’da İmam Hatip binamız vardı. Dersler devam ediyor, okulumuz açık. Tabi ki fiziki koşullar itibariyle çok uygun olmayan şartlarda çocuklarımız şuanda eğitimlerine devam ediyor. Normal standartlarda aynı okulun bahçesinde yapılacak olan İmam Hatip Ortaokulunu en kısa süre içerisinde tamamlarız ve orada inşallah çocuklarımız en uygun şartlarda eğitimlerine devam ederler. Bu memlekete hayırlı birer evlat olarak yetişirler. En büyük ihtiyacımız devletine milletine bayrağına sevdalı, vatan sevgisiyle büyüyen genç nesillere, devletine milletine ihanet etmeyecek olan hayırlı evlatlara ihtiyacımız var. Bunun içinde böyle bir eğitim yuvasının kazandırılmasına vesile olan hem derneğimize, hem de İmam Hatip Okulları Platformuna, Karamanlı Kaymakamımıza, Karamanlı Belediye Başkanımıza,  İl Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum. Bu okulu da hep beraber kısa süre içerisinde tamamlar hizmete sunarız inşallah. Eğitime 100 Destek Projesi kapsamında da, tek başına okul yaptırma gücü yetmese de buna destek olacak insanlarında karınca kararınca destek olabileceği bir çalışma olacak. Bu da Devlet millet kaynaşmasınının örnek çalışmalardan bir tanesi olacak. O nedenle de hayırlı olsun diyorum. Emeği geçen arkadaşlara da canı gönülden teşekkür ediyorum. Burada yetişecek çocuklarımıza da Allah zihin açıklığı versin diyorum” dedi.   Vali Yılmaz'ın konuşmasının ardından Karamanlı İmam Hatip Ortaokulu yeni hizmet binası yapımı ile ilgili Protokol, Karamanlı İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Karayel, İl Milli Eğitim Müdürü Bayram ve Vali Yılmaz tarafından imzalandı.   Vali Şerif Yılmaz, protokol töreni sonrası “Okulumuzu bir dahaki eğitim öğretime yetiştireceğiz inşallah” dedi.
“Eğitime 100 Destek Projesi” kapsamında Karamanlı İlçesine yapılacak olan Karamanlı İmam Hatip Ortaokulu yeni hizmet binası ile ilgili, Valilik Toplantı Salonunda protokol imza töreni düzenlendi.
Düzenlenen Protokol İmza Törenine Vali Şerif Yılmaz, Karamanlı Kaymakamı Yusuf Altun, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram, Karamanlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Salim Oğuz, Karamanlı İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Ali Dalgar, Burdur İmam Hatip Okulları Platformu Başkanı Mehmet Altay, Karamanlı İmam Hatip Ortaokul ve Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mustafa Karayel, Dernek üyeleri Abdurrahman Aşık ve Selim Karagöz katıldı.
 
Protokol İmza töreni öncesi bir konuşma yapan Vali Yılmaz, "Karamanlı İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneğine, Karamanlı İlçemizde bulunan İmam Hatip Ortaokuluna yeni bir hizmet binası kazandırma adına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Malum Karamanlı ’da İmam Hatip binamız vardı. Dersler devam ediyor, okulumuz açık. Tabi ki fiziki koşullar itibariyle çok uygun olmayan şartlarda çocuklarımız şuanda eğitimlerine devam ediyor. Normal standartlarda aynı okulun bahçesinde yapılacak olan İmam Hatip Ortaokulunu en kısa süre içerisinde tamamlarız ve orada inşallah çocuklarımız en uygun şartlarda eğitimlerine devam ederler. Bu memlekete hayırlı birer evlat olarak yetişirler. En büyük ihtiyacımız devletine milletine bayrağına sevdalı, vatan sevgisiyle büyüyen genç nesillere, devletine milletine ihanet etmeyecek olan hayırlı evlatlara ihtiyacımız var. Bunun içinde böyle bir eğitim yuvasının kazandırılmasına vesile olan hem derneğimize, hem de İmam Hatip Okulları Platformuna, Karamanlı Kaymakamımıza, Karamanlı Belediye Başkanımıza,  İl Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum. Bu okulu da hep beraber kısa süre içerisinde tamamlar hizmete sunarız inşallah. Eğitime 100 Destek Projesi kapsamında da, tek başına okul yaptırma gücü yetmese de buna destek olacak insanlarında karınca kararınca destek olabileceği bir çalışma olacak. Bu da Devlet millet kaynaşmasınının örnek çalışmalardan bir tanesi olacak. O nedenle de hayırlı olsun diyorum. Emeği geçen arkadaşlara da canı gönülden teşekkür ediyorum. Burada yetişecek çocuklarımıza da Allah zihin açıklığı versin diyorum” dedi.
 
Vali Yılmaz'ın konuşmasının ardından Karamanlı İmam Hatip Ortaokulu yeni hizmet binası yapımı ile ilgili Protokol, Karamanlı İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Karayel, İl Milli Eğitim Müdürü Bayram ve Vali Yılmaz tarafından imzalandı.
 
Vali Şerif Yılmaz, protokol töreni sonrası “Okulumuzu bir dahaki eğitim öğretime yetiştireceğiz inşallah” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.