Karamanlı'da gençlik haftası etkinlikleri

Kültür 15.05.2019 - 15:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Karamanlı'da gençlik haftası etkinlikleri

Karamanlı’da, “19 Mayıs Gençlik Haftası” dolayısıyla düzenlenen “Gençlik Haftası” etkinlikleri başlıyor.
  Karamanlı’da, “19 Mayıs Gençlik Haftası” dolayısıyla düzenlenen “Gençlik Haftası” etkinlikleri başlıyor. Etkinlikler, 15 Mayıs Çarşamba günü düzenlenecek olan ‘Gençlik Yürüyüşü’ ile başlayacak. Saat 13.30’da, belediye önünden başlayacak ve spor salonunda sona erecek. Spor salonunda devam edecek programda, bilek güreşi müsabakası, dart atış yarışması, liseler arası bocce müsabakası ve öğrenciler arasında karaoke yarışması yer alacak. 17 Mayıs Cuma günü fener alayı düzenlenecek. Kapalı pazar yerinden saat 20.45’te başlayacak fener alayı, Çamlık Park’ta sona erecek. Ardından Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (METEM) bahçesinde, Türk Rock grubu Zakkum tarafından gençlik konseri düzenlenecek. 19 Mayıs Pazar günü ise saat 11.00’da İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün Atatürk anıtına çelenk sunmasının ardından, saat 11.30’da Karamanlı İlçe Stadyumunda düzenlenen bayram kutlamaları ile etkinlikler sona erecek.  
Karamanlı’da, “19 Mayıs Gençlik Haftası” dolayısıyla düzenlenen “Gençlik Haftası” etkinlikleri başlıyor.

 

Karamanlı’da, “19 Mayıs Gençlik Haftası” dolayısıyla düzenlenen “Gençlik Haftası” etkinlikleri başlıyor.

Etkinlikler, 15 Mayıs Çarşamba günü düzenlenecek olan ‘Gençlik Yürüyüşü’ ile başlayacak. Saat 13.30’da, belediye önünden başlayacak ve spor salonunda sona erecek. Spor salonunda devam edecek programda, bilek güreşi müsabakası, dart atış yarışması, liseler arası bocce müsabakası ve öğrenciler arasında karaoke yarışması yer alacak.

17 Mayıs Cuma günü fener alayı düzenlenecek. Kapalı pazar yerinden saat 20.45’te başlayacak fener alayı, Çamlık Park’ta sona erecek. Ardından Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (METEM) bahçesinde, Türk Rock grubu Zakkum tarafından gençlik konseri düzenlenecek.

19 Mayıs Pazar günü ise saat 11.00’da İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün Atatürk anıtına çelenk sunmasının ardından, saat 11.30’da Karamanlı İlçe Stadyumunda düzenlenen bayram kutlamaları ile etkinlikler sona erecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.