KARAMANLI’DAN PERSONEL VE ARAZÖZ GÖNDERİLDİ

Gündem 03.08.2021 - 14:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KARAMANLI’DAN PERSONEL VE ARAZÖZ GÖNDERİLDİ

KARAMANLI’DAN PERSONEL VE ARAZÖZ GÖNDERİLDİ
Isparta Sütçüler ilçesi Çandır Cami mahallesinde dün sabah saatlerinde başlayan yangına müdahale için Karamanlıdan personel ve arazöz gönderildi.     Türkiye günlerdir süren yangın felaketiyle mücadele ediyor. Dün öğle saatlerinde bir yangın haberinin de Isparta’dan gelmesinin ardından bölge halkı büyük panik yaşadı. Rüzgârın etkisiyle geniş alanlara yayılan yangını kontrol altına almakta güçlük çekiliyor. Yangın Çandır’da bazı evlere sıçradı. Ekipler ve vatandaşlar yayılmaması için büyük mücadele veriyor. Çevre il ve ilçelerden de destekler devam ediyor. Dün başlayan yangına müdahale için Karamanlı Belediyesi aracılığıyla akşam saatlerinde lowbet ve tırla iş makinasını gönderilmişti. Bugün de devam eden yangının bir an önce söndürülmesi için bölgeye Karamanlı Belediyesi tarafından iki personel ve bir arazöz gönderildi.
KARAMANLI’DAN PERSONEL VE ARAZÖZ GÖNDERİLDİ

Isparta Sütçüler ilçesi Çandır Cami mahallesinde dün sabah saatlerinde başlayan yangına müdahale için Karamanlıdan personel ve arazöz gönderildi.

 

 

Türkiye günlerdir süren yangın felaketiyle mücadele ediyor. Dün öğle saatlerinde bir yangın haberinin de Isparta’dan gelmesinin ardından bölge halkı büyük panik yaşadı. Rüzgârın etkisiyle geniş alanlara yayılan yangını kontrol altına almakta güçlük çekiliyor.

Yangın Çandır’da bazı evlere sıçradı. Ekipler ve vatandaşlar yayılmaması için büyük mücadele veriyor. Çevre il ve ilçelerden de destekler devam ediyor. Dün başlayan yangına müdahale için Karamanlı Belediyesi aracılığıyla akşam saatlerinde lowbet ve tırla iş makinasını gönderilmişti. Bugün de devam eden yangının bir an önce söndürülmesi için bölgeye Karamanlı Belediyesi tarafından iki personel ve bir arazöz gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.