Kahvehanede silahlı kavga: 3 yaralı

Asayiş 11.11.2016 - 10:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Kahvehanede silahlı kavga: 3 yaralı

Kahvehanede silahlı kavga, 3 kişi yaralandı
Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde dün gece bir kahvehanede çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. Çakır Mahallesi Eski Zahire Pazarındaki bir kahvehanede Engin K. (28), Musa D.(29), Halil İbrahim Ü.(44) ve Hamza A (60). arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Hamza A., silahını çekerek Engin K., Musa D. ve Halil İbrahim Ü.'yü silahla yaraladı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Sandıklı Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan sağlık durumu ağır olan Musa D., Afyonkarahisar Devlet Hastanesine sevk edildi. Kahvehane ve çevresinde geniş güvenlik tedbirleri alan emniyet ekipleri inceleme yaparak delil topladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Kahvehanede silahlı kavga, 3 kişi yaralandı

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde dün gece bir kahvehanede çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.

Çakır Mahallesi Eski Zahire Pazarındaki bir kahvehanede Engin K. (28), Musa D.(29), Halil İbrahim Ü.(44) ve Hamza A (60). arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Hamza A., silahını çekerek Engin K., Musa D. ve Halil İbrahim Ü.'yü silahla yaraladı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Sandıklı Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan sağlık durumu ağır olan Musa D., Afyonkarahisar Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kahvehane ve çevresinde geniş güvenlik tedbirleri alan emniyet ekipleri inceleme yaparak delil topladı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.