KAÇAK AVCI EKİPLER TARAFINDAN YAKALANDI

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 02.01.2021 - 11:27, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KAÇAK AVCI EKİPLER TARAFINDAN YAKALANDI

Kimliği tespit edilen kaçak avcı, ekipler tarafından yakalanarak av malzemelerine el konuldu...
Antalya'nın Akseki ilçesinde kaçak avlanan kişiye 31 bin 714 lira ceza uygulandı.    Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğü Akseki Şefliği ekipleri, Üzümdere Yaban Hayatı Geliştirme Sahası Çınardibi Köyü yakınlarında silah seslerinin gelmesi üzerine bölgeye ulaştı.  Ekipler, vurulan yavru yaban keçisini ve kıyafetleriyle sırt çantasını olay yerinde bırakarak köye kaçan avcının yakalanması için çalışma başlattı.   Kimliği tespit edilen kaçak avcı, ekipler tarafından yakalanarak av malzemelerine el konuldu.  Kaçak avcıya, koruma altındaki hayvanı avlama, yasak alanda avlanma ve avcılık belgesinin olmamasından toplam 31 bin 714 lira ceza kesildi.   
Kimliği tespit edilen kaçak avcı, ekipler tarafından yakalanarak av malzemelerine el konuldu...

Antalya'nın Akseki ilçesinde kaçak avlanan kişiye 31 bin 714 lira ceza uygulandı. 

 

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 6. Bölge Müdürlüğü Akseki Şefliği ekipleri, Üzümdere Yaban Hayatı Geliştirme Sahası Çınardibi Köyü yakınlarında silah seslerinin gelmesi üzerine bölgeye ulaştı. 

Ekipler, vurulan yavru yaban keçisini ve kıyafetleriyle sırt çantasını olay yerinde bırakarak köye kaçan avcının yakalanması için çalışma başlattı.

 

Kimliği tespit edilen kaçak avcı, ekipler tarafından yakalanarak av malzemelerine el konuldu. 

Kaçak avcıya, koruma altındaki hayvanı avlama, yasak alanda avlanma ve avcılık belgesinin olmamasından toplam 31 bin 714 lira ceza kesildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.