KIZILKAYA'DAKİ KAZANIN DETAYLARI BELLİ OLDU

Gündem 09.02.2021 - 09:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KIZILKAYA'DAKİ KAZANIN DETAYLARI BELLİ OLDU

Antalya Burdur Karayolu Kızılkaya kavşağında meydana gelen kazanın bilançosu ağır oldu. Otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada...
Antalya Burdur Karayolu Kızılkaya kavşağında meydana gelen kazanın bilançosu ağır oldu. Otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi ağır yaralandı.     Edinilen bilgilere göre Kızılkaya istikametinden gelen otomobil ile muz yüklü kamyon Kızılkaya kavşağında çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kamyon devrildi, muz yüklü kasalar karayoluna saçıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, emniyet ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından otomobilde bulunan Adem Karaca'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kaza sonrası otomobil sürücüsü Ali İhsan Çiçekçi ve kamyon sürücüsü Emre Ağır ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Öte yandan devrilen kamyondan yola saçılan muzlar, vatandaşlar tarafından toplanarak kasalara yüklendi.   Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Emre Ağır ve Ali İhsan Çiçekçi'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Antalya Burdur Karayolu Kızılkaya kavşağında meydana gelen kazanın bilançosu ağır oldu. Otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada...

Antalya Burdur Karayolu Kızılkaya kavşağında meydana gelen kazanın bilançosu ağır oldu. Otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti, iki kişi ağır yaralandı.

 

 

Edinilen bilgilere göre Kızılkaya istikametinden gelen otomobil ile muz yüklü kamyon Kızılkaya kavşağında çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kamyon devrildi, muz yüklü kasalar karayoluna saçıldı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, emniyet ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından otomobilde bulunan Adem Karaca'nın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Kaza sonrası otomobil sürücüsü Ali İhsan Çiçekçi ve kamyon sürücüsü Emre Ağır ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Öte yandan devrilen kamyondan yola saçılan muzlar, vatandaşlar tarafından toplanarak kasalara yüklendi.

 

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Emre Ağır ve Ali İhsan Çiçekçi'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.