KIZILKAYA'DA 19 BİN 760 KG. ARPA HASADI YAPILDI

Tarım 12.06.2021 - 09:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

KIZILKAYA'DA 19 BİN 760 KG. ARPA HASADI YAPILDI

KIZILKAYA'DA 19 BİN 760 KG. ARPA HASADI YAPILDI
Kızılkaya Belediyesi, üretken belediyecilik anlayışı ile tarlalarını ekti bugün de hasadı gerçekleştirdi.     Kızılkaya Belediyesi'ne ait olan 90 dekarlık arpa tarlasının hasadı yapılarak, kurak geçen sezona rağmen 19760 kg. Ürün elde edildi. Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör yaptığı açıklamada, "Bugün Belediyemize ait 90 dekarlık arpa tarlamızın hasadını gerçekleştirdik. Kurak geçen sezona rağmen 19760 kg ürün elde ettik. Tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli bir sezon diler, #ÜretkenBelediyecilik adına bu yılki hasadımızın da hayırlı olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.    
KIZILKAYA'DA 19 BİN 760 KG. ARPA HASADI YAPILDI

Kızılkaya Belediyesi, üretken belediyecilik anlayışı ile tarlalarını ekti bugün de hasadı gerçekleştirdi.

 

 

Kızılkaya Belediyesi'ne ait olan 90 dekarlık arpa tarlasının hasadı yapılarak, kurak geçen sezona rağmen 19760 kg. Ürün elde edildi.

Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör yaptığı açıklamada, "Bugün Belediyemize ait 90 dekarlık arpa tarlamızın hasadını gerçekleştirdik. Kurak geçen sezona rağmen 19760 kg ürün elde ettik.
Tüm çiftçilerimize hayırlı ve bereketli bir sezon diler, #ÜretkenBelediyecilik adına bu yılki hasadımızın da hayırlı olmasını dilerim." ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.