JANDARMA EKİPLERİNDEN TRAFİK UYGULAMASI

Gündem 23.12.2020 - 13:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

JANDARMA EKİPLERİNDEN TRAFİK UYGULAMASI

JANDARMA EKİPLERİNDEN TRAFİK UYGULAMASI
Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yapılan denetimlere kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.   Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 19-20 Aralık 2020 tarihlerinde sorumluluk bölgelerinde yapılan "Yük Taşıyan Araçlar, Emniyet Kemeri ile Traktör ve Sürücülerine" yönelik denetimler yapılmıştır. (14) Trafik ekibi (32) personelin katılımı ile icra edilen denetimlerde; (249) araç kontrol edilmiş, uygulama kapsamında (30) araç sürücüsü hakkında (25.246 TL) İdari para cezası karar tutanağı tanzim edilerek, (5) araç trafikten men edilmiştir.    
JANDARMA EKİPLERİNDEN TRAFİK UYGULAMASI

Güvenlik güçlerimiz tarafından vatandaşlarımızın huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yapılan denetimlere kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.
 

Bu kapsamda İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından 19-20 Aralık 2020 tarihlerinde sorumluluk bölgelerinde yapılan "Yük Taşıyan Araçlar, Emniyet Kemeri ile Traktör ve Sürücülerine" yönelik denetimler yapılmıştır.

(14) Trafik ekibi (32) personelin katılımı ile icra edilen denetimlerde;

(249) araç kontrol edilmiş, uygulama kapsamında (30) araç sürücüsü hakkında (25.246 TL) İdari para cezası karar tutanağı tanzim edilerek, (5) araç trafikten men edilmiştir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.