İZMİR BURDURLULAR DERNEĞİ RAMAZAN PAKETLERİNİ BURDUR'A ULAŞTIRDI

Gündem 30.04.2021 - 10:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İZMİR BURDURLULAR DERNEĞİ RAMAZAN PAKETLERİNİ BURDUR'A ULAŞTIRDI

İZMİR BURDURLULAR DERNEĞİ RAMAZAN PAKETLERİNİ BURDUR'A ULAŞTIRDI
İzmir Burdurlular Derneği Birlik olmadan dirlik olmaz! sloganı ile hazırladıkları Ramazan Yardım Paketlerini Burdur'un tüm ilçelerine, İzmir'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar.     Her yıl geleneksel hale getirdikleri ve hayırsever Burdurluların katkılarıyla hazırlanan Ramazan Ayı gıda ve erzak yardımı kolileri, İzmir'de ve ayrıca Burdur İl Merkezi ve diğer bütün ilçelerde ve köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı. İzmir Burdurlular Derneği Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, " Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ve Hayırsever hemşerilerimizin katkılarıyla hazırladığımız Ramazan Ayı gıda ve erzak yardımı kolilerimiz; İzmir'de ve ayrıca memleketimiz Burdur (il merkezi) ile Ağlasun, Altınyayla (Dirmil), Bucak, Çavdır, Çeltikçi, Gölhisar, Karamanlı, Kemer, Tefenni, Yeşilova olmak üzere tüm ilçelerimizde ve bağlı köylerimizde yaşayan ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ayrı ayrı ulaştırılmıştır. Bu kapsamda; yardımların temininden dağıtımına kadar katkı koyan, emek veren tüm hayırsever hemşerilerimize, Burdur il merkezi ve tüm ilçelerimizde dağıtımı gönüllü üstlenen ORTAKLAR KEBAP Osman Yıldırım, Ali Rıza Yılmaz ve Derneğimiz Gençlik Kolları Üyesi Volkan CAN' a yürekten teşekkür ederiz. Allah yapılan hayırları kabul etsin. Hayırlı Ramazanlar dileriz...... " denildi.        
İZMİR BURDURLULAR DERNEĞİ RAMAZAN PAKETLERİNİ BURDUR'A ULAŞTIRDI

İzmir Burdurlular Derneği Birlik olmadan dirlik olmaz! sloganı ile hazırladıkları Ramazan Yardım Paketlerini Burdur'un tüm ilçelerine, İzmir'deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdılar.

 

 

Her yıl geleneksel hale getirdikleri ve hayırsever Burdurluların katkılarıyla hazırlanan Ramazan Ayı gıda ve erzak yardımı kolileri, İzmir'de ve ayrıca Burdur İl Merkezi ve diğer bütün ilçelerde ve köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldı.

İzmir Burdurlular Derneği Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, " Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz ve Hayırsever hemşerilerimizin katkılarıyla hazırladığımız Ramazan Ayı gıda ve erzak yardımı kolilerimiz; İzmir'de ve ayrıca memleketimiz Burdur (il merkezi) ile Ağlasun, Altınyayla (Dirmil), Bucak, Çavdır, Çeltikçi, Gölhisar, Karamanlı, Kemer, Tefenni, Yeşilova olmak üzere tüm ilçelerimizde ve bağlı köylerimizde yaşayan ihtiyaç sahibi hemşerilerimize ayrı ayrı ulaştırılmıştır.
Bu kapsamda; yardımların temininden dağıtımına kadar katkı koyan, emek veren tüm hayırsever hemşerilerimize, Burdur il merkezi ve tüm ilçelerimizde dağıtımı gönüllü üstlenen ORTAKLAR KEBAP Osman Yıldırım, Ali Rıza Yılmaz ve Derneğimiz Gençlik Kolları Üyesi Volkan CAN' a yürekten teşekkür ederiz.
Allah yapılan hayırları kabul etsin. Hayırlı Ramazanlar dileriz...... " denildi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.