İŞYERİNDEN HIRSIZLIK OLAYININ FAİLİ TUTUKLANDI

Asayiş 05.05.2021 - 12:54, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İŞYERİNDEN HIRSIZLIK OLAYININ FAİLİ TUTUKLANDI

EMNİYET EKİPLERİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMADA YAKALANAN İŞYERİNDEN HIRSIZLIK OLAYININ FAİLİ TUTUKLANDI
Güvenlik güçlerimiz tarafından ilimiz genelinde huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik, mal varlığına karşı işlenen suçların önlenmesi, suç/suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.     Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından; 30.04.2021 tarihinde İlimiz Aydınlıkevler Mahallesi Sanayi Sitesinde içerisinde bir işyerinde; “75.000 TL para ve şahsi eşyaların” bulunduğu çantanın çalınması sonucu meydana gelen İşyerinden Hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda; Olayın failinin Y. Ç. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş olup, şüpheli şahıs 30.04.2021 günü yakalanarak, işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak Burdur E tipi Kapalı Ceza ve İnfaz kurumuna teslim edilmiştir.    
EMNİYET EKİPLERİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMADA YAKALANAN İŞYERİNDEN HIRSIZLIK OLAYININ FAİLİ TUTUKLANDI

Güvenlik güçlerimiz tarafından ilimiz genelinde huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik, mal varlığına karşı işlenen suçların önlenmesi, suç/suçluların tespiti ve yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

 

 

Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından; 30.04.2021 tarihinde İlimiz Aydınlıkevler Mahallesi Sanayi Sitesinde içerisinde bir işyerinde; “75.000 TL para ve şahsi eşyaların” bulunduğu çantanın çalınması sonucu meydana gelen İşyerinden Hırsızlık olayının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda;

Olayın failinin Y. Ç. isimli şahıs olduğu tespit edilmiş olup, şüpheli şahıs 30.04.2021 günü yakalanarak, işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak Burdur E tipi Kapalı Ceza ve İnfaz kurumuna teslim edilmiştir.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.