İspanya Sevilla Fuarı’nda MAKÜ Rüzgarı

Dünya 28.09.2017 - 14:00, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İspanya Sevilla Fuarı’nda MAKÜ Rüzgarı

“EAIE 2017 Sevilla” Fuarı’nda MAKÜ Rüzgarı
Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği ( European Association for International Education) tarafından İspanya’nın Sevilla şehrinde bu yıl 29’uncusu düzenlenen konferans ve fuar etkinliğine Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi de katıldı. MAKÜ’yü Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü’nün temsil ettiği fuar, Avrupa’nın en prestijli ve yüksek katılımlı eğitim fuarlarından biri olarak kabul ediliyor. Bu yıl 95 ülkeden yaklaşık 6 bin Üniversite temsilcisi tarafından ziyaret edilen EAIE fuarında, MAKÜ Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Dursun KÖSE ile birlikte MAKÜ standını ve fuarı ziyaret eden Prof. Dr. Adem KORMAZ, fuara katılan Üniversite temsilcileri ile görüşerek akademik işbirliği protokolleri ve Erasmus ve Mevlana Değişim Programları kapsamında anlaşmalar imzalanması için görüşmeler de yaptı. Rusya’da bulunan “Rudn University” adlı yükseköğretim kurumu, Romanya’da bulunan “University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest”  ve  “Politehnica University of Timisora” adlı yükseköğretim kurumları ile İspanya’da bulunan “University of Cordoba” adlı yükseköğretim kurumu ile Veteriner Hekimliği başta olmak üzere birçok ortak  alanda akademik işbirliği imzalanması konusunda ön anlaşma sağlandı.
“EAIE 2017 Sevilla” Fuarı’nda MAKÜ Rüzgarı

Avrupa Uluslararası Eğitim Birliği ( European Association for International Education) tarafından İspanya’nın Sevilla şehrinde bu yıl 29’uncusu düzenlenen konferans ve fuar etkinliğine Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi de katıldı.

MAKÜ’yü Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü’nün temsil ettiği fuar, Avrupa’nın en prestijli ve yüksek katılımlı eğitim fuarlarından biri olarak kabul ediliyor.

Bu yıl 95 ülkeden yaklaşık 6 bin Üniversite temsilcisi tarafından ziyaret edilen EAIE fuarında, MAKÜ Rektör Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa KILINÇ ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Dursun KÖSE ile birlikte MAKÜ standını ve fuarı ziyaret eden Prof. Dr. Adem KORMAZ, fuara katılan Üniversite temsilcileri ile görüşerek akademik işbirliği protokolleri ve Erasmus ve Mevlana Değişim Programları kapsamında anlaşmalar imzalanması için görüşmeler de yaptı.

Rusya’da bulunan “Rudn University” adlı yükseköğretim kurumu, Romanya’da bulunan “University of Agronomic Sciences and Veterinary Medicine of Bucharest”  ve  “Politehnica University of Timisora” adlı yükseköğretim kurumları ile İspanya’da bulunan “University of Cordoba” adlı yükseköğretim kurumu ile Veteriner Hekimliği başta olmak üzere birçok ortak  alanda akademik işbirliği imzalanması konusunda ön anlaşma sağlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.