İŞKUR PANDEMİYE RAĞMEN İSTİHDAMA DEVAM EDİYOR

Gündem 19.04.2021 - 16:01, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İŞKUR PANDEMİYE RAĞMEN İSTİHDAMA DEVAM EDİYOR

İŞKUR PANDEMİYE RAĞMEN İSTİHDAMA DEVAM EDİYOR
İŞKUR İnsan Kaynakları Platformu yetkilisi olan İş ve Meslek Danışmanları ile İş Kulübü Liderleri, iş birliği halinde çalışarak Sosyal Yardım Yararlanıcıları, Engelliler ve İş Arayan gençlerin iş hayatına girişlerini kolaylaştırmak için önce İş Kulübü Eğitimi ardından Yeni Mağazacılık A.Ş. (A101) marketler zincirinin İnsan Kaynakları Yetkilisi ile iş görüşmesi gerçekleştirdiler.   Gerçekleşen iş görüşmesi sonucunda 1’i Sosyal Yardım Yararlanıcısı,1’i Engelli olmak üzere 11 kişi İşbaşı Eğitim Programı ile A101 firmasında “Depo Görevlisi (Tamamlanmış Ürün)” mesleğinde işe başladılar. İŞKUR olarak, katılımcıya günlük 108,68 TL cep harçlığı, iş kazası ve meslek hastalığı sigorta primi ile genel sağlık sigortası prim giderleri ödenmekte olduğunu belirten İl Müdürü Yunus Emre AKALIN, İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Protokolü ile 1 engelli, 1 sosyal yardım yararlanıcısı vatandaşımız ile birlikte toplam 11 kişi "Depo Görevlisi (Tamamlanmış Ürün)" mesleğinde 19 Nisan da işe başladıklarını söyledi.    İŞKUR İl Müdürü Akalın, "Yapacağımız 11 kişilik istihdamla işsizlerin iş sahibi olması ve engelli vatandaşlarımızın da iş hayatına girişleri bizleri mutlu etmektedir. Bu gibi çalışmaların devam edeceğini belirterek iş bulmakta zorluk çeken bütün vatandaşları İŞKUR’a beklediklerini söylediler. Yaptığımız piyasa araştırması ve işyeri ziyaretleri ile program ve projelerimiz tanıtılıp, istihdama olan katkımız devam edecektir" dedi.    İşbaşı Eğitim Programına katılan vatandaşlar, eğitim ve iş görüşmesi olanağı sağladığı için İŞKUR’a teşekkür ettiler.    
İŞKUR PANDEMİYE RAĞMEN İSTİHDAMA DEVAM EDİYOR

İŞKUR İnsan Kaynakları Platformu yetkilisi olan İş ve Meslek Danışmanları ile İş Kulübü Liderleri, iş birliği halinde çalışarak Sosyal Yardım Yararlanıcıları, Engelliler ve İş Arayan gençlerin iş hayatına girişlerini kolaylaştırmak için önce İş Kulübü Eğitimi ardından Yeni Mağazacılık A.Ş. (A101) marketler zincirinin İnsan Kaynakları Yetkilisi ile iş görüşmesi gerçekleştirdiler.

 

Gerçekleşen iş görüşmesi sonucunda 1’i Sosyal Yardım Yararlanıcısı,1’i Engelli olmak üzere 11 kişi İşbaşı Eğitim Programı ile A101 firmasında “Depo Görevlisi (Tamamlanmış Ürün)” mesleğinde işe başladılar.

İŞKUR olarak, katılımcıya günlük 108,68 TL cep harçlığı, iş kazası ve meslek hastalığı sigorta primi ile genel sağlık sigortası prim giderleri ödenmekte olduğunu belirten İl Müdürü Yunus Emre AKALIN, İstihdam Garantili İşbaşı Eğitim Protokolü ile 1 engelli, 1 sosyal yardım yararlanıcısı vatandaşımız ile birlikte toplam 11 kişi "Depo Görevlisi (Tamamlanmış Ürün)" mesleğinde 19 Nisan da işe başladıklarını söyledi. 
 

İŞKUR İl Müdürü Akalın, "Yapacağımız 11 kişilik istihdamla işsizlerin iş sahibi olması ve engelli vatandaşlarımızın da iş hayatına girişleri bizleri mutlu etmektedir. Bu gibi çalışmaların devam edeceğini belirterek iş bulmakta zorluk çeken bütün vatandaşları İŞKUR’a beklediklerini söylediler. Yaptığımız piyasa araştırması ve işyeri ziyaretleri ile program ve projelerimiz tanıtılıp, istihdama olan katkımız devam edecektir" dedi. 

 

İşbaşı Eğitim Programına katılan vatandaşlar, eğitim ve iş görüşmesi olanağı sağladığı için İŞKUR’a teşekkür ettiler.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.