İŞ KULÜBÜ İLE İNSAN KAYNAKLARI PLATFORMU ÇALIŞMASI

Gündem 16.03.2021 - 17:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İŞ KULÜBÜ İLE İNSAN KAYNAKLARI PLATFORMU ÇALIŞMASI

Eğitime katılan gençler eğitim ve iş görüşmesi olanağı sağladığı için İŞKUR’a teşekkür ettiler.
İnsan Kaynakları Platformu yetkilisi olan İş ve Meslek Danışmanları ile İş Kulübü Liderleri iş birliği halinde çalışarak İş Arayan gençlerin iş hayatına girişlerini kolaylaştırmak için İş Kulübü Eğitimi Düzenlendi.   Düzenlenen Eğitim ile gençlere Özgeçmiş Hazırlama ve İş Görüşmesi konularında eğitim verildi. Eğitimin sonunda katılımcılar Yeni Mağazacılık A.Ş. (A101) marketler zincirinin İnsan Kaynakları Yetkilisi, CNYG Babahan Eğitim Kurumları’nın İşvereni ve Mali Müşavir Gökhan Akçalı ile iş görüşmesi gerçekleştirdiler. Eğitime katılan gençler eğitim ve iş görüşmesi olanağı sağladığı için İŞKUR’a teşekkür ettiler. İş Kulübü Lideri Nihan Yıldırım ve İnsan Kaynakları Platformu yetkilisi İş ve Meslek Danışmanı Hatice Araç bu gibi çalışmaların devam edeceğini belirterek iş bulmakta zorluk çeken bütün vatandaşları İŞKUR’a beklediklerini söylediler.  
Eğitime katılan gençler eğitim ve iş görüşmesi olanağı sağladığı için İŞKUR’a teşekkür ettiler.

İnsan Kaynakları Platformu yetkilisi olan İş ve Meslek Danışmanları ile İş Kulübü Liderleri iş birliği halinde çalışarak İş Arayan gençlerin iş hayatına girişlerini kolaylaştırmak için İş Kulübü Eğitimi Düzenlendi.

 

Düzenlenen Eğitim ile gençlere Özgeçmiş Hazırlama ve İş Görüşmesi konularında eğitim verildi. Eğitimin sonunda katılımcılar Yeni Mağazacılık A.Ş. (A101) marketler zincirinin İnsan Kaynakları Yetkilisi, CNYG Babahan Eğitim Kurumları’nın İşvereni ve Mali Müşavir Gökhan Akçalı ile iş görüşmesi gerçekleştirdiler.

Eğitime katılan gençler eğitim ve iş görüşmesi olanağı sağladığı için İŞKUR’a teşekkür ettiler.

İş Kulübü Lideri Nihan Yıldırım ve İnsan Kaynakları Platformu yetkilisi İş ve Meslek Danışmanı Hatice Araç bu gibi çalışmaların devam edeceğini belirterek iş bulmakta zorluk çeken bütün vatandaşları İŞKUR’a beklediklerini söylediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.