İş adamı Baki Varol’dan süt fiyatına tepki

Gündem 28.12.2020 - 21:26, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İş adamı Baki Varol’dan süt fiyatına tepki

Tekirdağ bölgesindeki süt üreticisi Burdur bölgesinde ki üreticiden daha çok kazanıyor...
ÖZEL HABER Burdur'da süt fiyatları üreticiyi mağdur etmeye devam ediyor.   Akdeniz bölgesinde yer alan Türkiye'nin Hollanda'sı olarak bilinen Burdur'da süt fiyatlarının düşük olması üreticinin yüzünü güldürmüyor.   Burdur, Isparta, Afyonkarahisar ve Konya’dan Ulusal Süt Konseyinin 280 kuruş olarak belirlediği süt toplama fiyatı halk ve iş adamları tarafından tepki almaya devam ediyor.   Burdur’lu ünlü iş adamı Baki Varol; “Trakya bölgesinde olan Tekirdağ’dan süt toplayan büyük firmalar Tekirdağ’dan 3 liraya süt toplarken, aynı firmalar Burdur, Isparta, Afyonkarahisar ve Konya’dan 280 kuruşa süt toplamaktadır. Ulusal süt konseyinin süt fiyatları olarak belirlediği 280 kuruş ve bölgesel süt fiyat farklılıkları büyük marka firmalara ucuzdan süt toplama imkanı vererek üreticilerin haklarını gasp etmeye kapı aralamaktadır. Burdur; bölgenin ve Türkiye’nin en kaliteli sütünü üreten bir il olarak Burdurlu üreticilerin hakkı verilmeli 20 kuruşları hak sahibi üreticilere teslim edilmelidir.” şeklinde konuştu.   Bakayrıntı.com haber sitemizi arayan bir vatandaş, "Türkiye'nin en kaliteli sütünü ürettiğimiz halde bölgesel fiyat farklılıkları yaşanması bizleri üzüyor. Tekirdağ bölgesinde süt toplama fiyatları 300 kuruş iken Burdur'da 280 kuruş olarak belirlendi. Arada ki fark ise Burdurlu üreticileri her geçen gün mağdur etmeye devam ediyor. Yetkililerin Burdurlu süt üreticilerini koruyacak mağdur etmekten kurtaracak bir çözüm bulmasını tüm üreticiler olarak temenni ediyoruz." dedi.
Tekirdağ bölgesindeki süt üreticisi Burdur bölgesinde ki üreticiden daha çok kazanıyor...

ÖZEL HABER

Burdur'da süt fiyatları üreticiyi mağdur etmeye devam ediyor.

 

Akdeniz bölgesinde yer alan Türkiye'nin Hollanda'sı olarak bilinen Burdur'da süt fiyatlarının düşük olması üreticinin yüzünü güldürmüyor.

 

Burdur, Isparta, Afyonkarahisar ve Konya’dan Ulusal Süt Konseyinin 280 kuruş olarak belirlediği süt toplama fiyatı halk ve iş adamları tarafından tepki almaya devam ediyor.

 

Burdur’lu ünlü iş adamı Baki Varol; “Trakya bölgesinde olan Tekirdağ’dan süt toplayan büyük firmalar Tekirdağ’dan 3 liraya süt toplarken, aynı firmalar Burdur, Isparta, Afyonkarahisar ve Konya’dan 280 kuruşa süt toplamaktadır. Ulusal süt konseyinin süt fiyatları olarak belirlediği 280 kuruş ve bölgesel süt fiyat farklılıkları büyük marka firmalara ucuzdan süt toplama imkanı vererek üreticilerin haklarını gasp etmeye kapı aralamaktadır. Burdur; bölgenin ve Türkiye’nin en kaliteli sütünü üreten bir il olarak Burdurlu üreticilerin hakkı verilmeli 20 kuruşları hak sahibi üreticilere teslim edilmelidir.” şeklinde konuştu.

 

Bakayrıntı.com haber sitemizi arayan bir vatandaş, "Türkiye'nin en kaliteli sütünü ürettiğimiz halde bölgesel fiyat farklılıkları yaşanması bizleri üzüyor. Tekirdağ bölgesinde süt toplama fiyatları 300 kuruş iken Burdur'da 280 kuruş olarak belirlendi. Arada ki fark ise Burdurlu üreticileri her geçen gün mağdur etmeye devam ediyor. Yetkililerin Burdurlu süt üreticilerini koruyacak mağdur etmekten kurtaracak bir çözüm bulmasını tüm üreticiler olarak temenni ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.