İlyas Köyündeki Karantina Bu Gece Sona Eriyor

Sağlık 26.04.2020 - 19:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İlyas Köyündeki Karantina Bu Gece Sona Eriyor

İlyas Köyündeki Karantina Bu Gece Sona Eriyor
  Burdur Valiliği Burdur merkeze bağlı İlyas Köyündeki karantina tedbir kararının bugün gece sona ereceğini açıkladı. Burdur Valiliğinin yapmış olduğu açıklama şöyle; “İl Merkezine bağlı İlyas Köyünde 13.04.2020 tarihinden itibaren İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile uygulanmakta olan karantina tedbiri, yeni vaka çıkmaması ve temaslı kişilerin sağlık kontrollerinde bir olumsuzluk tespit edilmemesi üzerine 26.04.2020 Pazar günü saat 24.00’dan itibaren sona erecektir.
İlyas Köyündeki Karantina Bu Gece Sona Eriyor

 

Burdur Valiliği Burdur merkeze bağlı İlyas Köyündeki karantina tedbir kararının bugün gece sona ereceğini açıkladı.

Burdur Valiliğinin yapmış olduğu açıklama şöyle; “İl Merkezine bağlı İlyas Köyünde 13.04.2020 tarihinden itibaren İl Hıfzıssıhha Kurulu Kararı ile uygulanmakta olan karantina tedbiri, yeni vaka çıkmaması ve temaslı kişilerin sağlık kontrollerinde bir olumsuzluk tespit edilmemesi üzerine 26.04.2020 Pazar günü saat 24.00’dan itibaren sona erecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.