İLÇELERDE DAHA HIZLI TANI VE TEDAVİ UYGULANACAK

Gündem 18.01.2021 - 09:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İLÇELERDE DAHA HIZLI TANI VE TEDAVİ UYGULANACAK

Laboratuvar hizmetlerinin daha hızlı yürütülmesi için yeni cihazlar kazandırıldı…
AK Parti Burdur Milletvekilli Bayram Özçelik, Burdur'un İlçelerinde laboratuvar hizmetlerinin daha hızlı yürütülmesi için yeni cihazlar kazandırıldığını duyurdu.   DAHA HIZLI TANI ve TEDAVİ UYGULANACAK Burdur İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından TEFENNİ İlçe Devlet Hastanesi, KARAMANLI İlçe Devlet Hastanesi, ÇAVDIR İlçe Devlet Hastanesi ve AĞLASUN İlçe Devlet Hastanelerinde laboratuvar hizmetlerinin yerinde etkin ve kaliteli sunumu için puan-test karşılığı ihale yapıldığını belirten Milletvekilli Bayram Özçelik, " hastanelerimizde başta üçlü kardiyak testler olmak üzere 21 adet biyokimya test parametrelerine bakılmaya başlanmıştır. Yeni cihazlarımız ilçelerimize hayırlı olsun. İlçelerimizde hastanelerimizin daha hızlı hizmet verebilmesi için ihtiyaç olan tüm ekipmanların karşılanması çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.    
Laboratuvar hizmetlerinin daha hızlı yürütülmesi için yeni cihazlar kazandırıldı…

AK Parti Burdur Milletvekilli Bayram Özçelik, Burdur'un İlçelerinde laboratuvar hizmetlerinin daha hızlı yürütülmesi için yeni cihazlar kazandırıldığını duyurdu.

 

DAHA HIZLI TANI ve TEDAVİ UYGULANACAK

Burdur İl Sağlık Müdürlüğümüz tarafından TEFENNİ İlçe Devlet Hastanesi, KARAMANLI İlçe Devlet Hastanesi, ÇAVDIR İlçe Devlet Hastanesi ve AĞLASUN İlçe Devlet Hastanelerinde laboratuvar hizmetlerinin yerinde etkin ve kaliteli sunumu için puan-test karşılığı ihale yapıldığını belirten Milletvekilli Bayram Özçelik, " hastanelerimizde başta üçlü kardiyak testler olmak üzere 21 adet biyokimya test parametrelerine bakılmaya başlanmıştır. Yeni cihazlarımız ilçelerimize hayırlı olsun. İlçelerimizde hastanelerimizin daha hızlı hizmet verebilmesi için ihtiyaç olan tüm ekipmanların karşılanması çalışmalarımızı sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.