İBECİK KÖYÜNDE 3 EV KARANTİNAYA ALINDI

Sağlık 20.04.2020 - 12:38, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

İBECİK KÖYÜNDE 3 EV KARANTİNAYA ALINDI

BURDUR GÖLHİSAR İBECİK KÖYÜNDE 3 EV KARANTİNAYA ALINDI
BURDUR’un Gölhisar İlçesine bağlı İbecik Köyü’nde bir vatandaşın koronavirüs testi pozitif çıktı. Köyde şahsın temasta bulunduğu 15 kişi 3 evde karantinaya alındı. Burdur’un Gölhisar İlçesine bağlı İbecik Köyünde yaşayan bir kişinin  yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı.  Denizlideki özel bir hastanede tedavi altına alındı.  Kişinin  temasının olduğu 15 kişi 3 evde karantina altına alındı.
BURDUR GÖLHİSAR İBECİK KÖYÜNDE 3 EV KARANTİNAYA ALINDI

BURDUR’un Gölhisar İlçesine bağlı İbecik Köyü’nde bir vatandaşın koronavirüs testi pozitif çıktı. Köyde şahsın temasta bulunduğu 15 kişi 3 evde karantinaya alındı.
Burdur’un Gölhisar İlçesine bağlı İbecik Köyünde yaşayan bir kişinin  yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı.  Denizlideki özel bir hastanede tedavi altına alındı.  Kişinin  temasının olduğu 15 kişi 3 evde karantina altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.