Huzur Hakkı İçin CHP ve AKP Birleşti!

Siyaset 08.01.2020 - 16:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Huzur Hakkı İçin CHP ve AKP Birleşti!

Ocak Ayı Belediye Meclisi Toplantısında Ak Parti ve CHP uzlaştı.
                  Mecliste görüşülen gündem maddelerinden biri olan Huzur Hakları hususunda Ak Parti’li ve CHP’li meclis üyeleri uzlaştı. CHP ve AKP’nin Mecliste hiçbir konuda uzlaşamazken Huzur Hakkı konusunda uzlaşmaları dikkat çekti.                     İyi Parti tarafından yapılan, 1 TL tutarında sembolik bir ücretlendirme önerisine karşın, Huzur Hakları’nın Belediye Başkanının günlük yevmiyesinin 3’de 1’i oranında verilmesi önerisi AKP ve CHP'li meclis üyelerinin oy çokluğuyla kabul edildi.
Ocak Ayı Belediye Meclisi Toplantısında Ak Parti ve CHP uzlaştı.

 

                Mecliste görüşülen gündem maddelerinden biri olan Huzur Hakları hususunda Ak Parti’li ve CHP’li meclis üyeleri uzlaştı. CHP ve AKP’nin Mecliste hiçbir konuda uzlaşamazken Huzur Hakkı konusunda uzlaşmaları dikkat çekti.

 

                  İyi Parti tarafından yapılan, 1 TL tutarında sembolik bir ücretlendirme önerisine karşın, Huzur Hakları’nın Belediye Başkanının günlük yevmiyesinin 3’de 1’i oranında verilmesi önerisi AKP ve CHP'li meclis üyelerinin oy çokluğuyla kabul edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.