Hükümetimizin Üreticiye Yem Bitkisi Desteği Devam Ediyor

Gündem 12.02.2018 - 11:10, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Hükümetimizin Üreticiye Yem Bitkisi Desteği Devam Ediyor

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik Burdur İlinin 2002 yılından bu tarafa en fazla yem bitkisi desteği alan iller arasında olduğunu belirtti.   “EN FAZLA DESTEĞİ ALAN İLİZ, ÇÜNKÜ ÜRETİCİYİZ” Burdur İlinin Tarım Hayvancılıkta Marka İl olduğunu vurgulayan Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “İlimizde 2002 yılından bugüne kadar İl’ler arasında en fazla yem desteği alan İl’iz, çünkü üreticimiz, hayvancılıkta maliyeti düşürmek için yem bitkileri ekimi gerçekleştiriyorduk. Tabii ki burada sulama alanlarında da Hükümetimizin, İl Özel İdaremizin çalışmalarında etkili olmaktaydı. Yem Bitkileri destekleme ödemesi BUGÜN itibari ile çiftçimizin hesaplarına geçmiştir. 5.300 çiftçimizin 153 bin dekar yem bitkisi ekilişine 9,7 milyon ₺...(9.700.000 TL ) ödenekler çiftçimize ödenmeye başlanmıştır. Burdur İlimizde AK Parti hükümetleri olarak her zaman Burdurlu çiftçilerimizin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik Burdur İlinin 2002 yılından bu tarafa en fazla yem bitkisi desteği alan iller arasında olduğunu belirtti.

 

“EN FAZLA DESTEĞİ ALAN İLİZ, ÇÜNKÜ ÜRETİCİYİZ”

Burdur İlinin Tarım Hayvancılıkta Marka İl olduğunu vurgulayan Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “İlimizde 2002 yılından bugüne kadar İl’ler arasında en fazla yem desteği alan İl’iz, çünkü üreticimiz, hayvancılıkta maliyeti düşürmek için yem bitkileri ekimi gerçekleştiriyorduk. Tabii ki burada sulama alanlarında da Hükümetimizin, İl Özel İdaremizin çalışmalarında etkili olmaktaydı. Yem Bitkileri destekleme ödemesi BUGÜN itibari ile çiftçimizin hesaplarına geçmiştir. 5.300 çiftçimizin 153 bin dekar yem bitkisi ekilişine 9,7 milyon ₺...(9.700.000 TL ) ödenekler çiftçimize ödenmeye başlanmıştır. Burdur İlimizde AK Parti hükümetleri olarak her zaman Burdurlu çiftçilerimizin yanında olduk olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.