GÖLHİSAR’DA BOZKURTLAR TEK YUMRUK

Siyaset 12.09.2020 - 14:29, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

GÖLHİSAR’DA BOZKURTLAR TEK YUMRUK

GÖLHİSAR’DA BOZKURTLAR TEK YUMRUK
MHP ilçe kongresinde tek aday olarak çıkan mevcut başkan İbrahim Saraç güven tazeledi.  Gölhisar’da yerel secimler de iddialı olarak giren MHP tarafından seçimi kaybetmesinden sonra çalışmalara ağırlık verilerek, 2023 de belediyeye üç hilali dikmek sözü verildi. Burdurun batısı üç hilalin hizmet ve yatırımlarını görecek anlayışı ile ilçe kongresinde bir konuşma yapan MYK üyesi Bahadır Alperen, Burdur’da MHP’de bir belediyeden 6 belediyeye çıkararak ne kadar başarılı olduklarını dile getirdi. Alperen: “İnşallah önümüzdeki seçimlerde de ülkücü harekât MHP’nin halkına hizmet eden, örnek belediyeciliğini gören halkımız başarıyı kutlayacaktır.” Konuşmasının devamında 12 Eylül’e atıfta bulunan Alperen; “Darbede 9 tane şehidimiz oldu. Binlerce şehit verdik, bu şehitler sayesinde bu ülkede ülkücü hareket hala dimdik ayakta durmaktadır. Cumhur ittifakı olarak, ülkücü milliyetçiler olarak hainlere FETÖ’cülere karşı durmaya mecburuz.” dedi. Kongreye il başkanı Hikmet Ökte, İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay, MYK üyesi Bahadır Alperen, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Tefenni Belediye Başkanı, Ümit Alagöz, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş da katıldı.  
GÖLHİSAR’DA BOZKURTLAR TEK YUMRUK

MHP ilçe kongresinde tek aday olarak çıkan mevcut başkan İbrahim Saraç güven tazeledi.  Gölhisar’da yerel secimler de iddialı olarak giren MHP tarafından seçimi kaybetmesinden sonra çalışmalara ağırlık verilerek, 2023 de belediyeye üç hilali dikmek sözü verildi.

Burdurun batısı üç hilalin hizmet ve yatırımlarını görecek anlayışı ile ilçe kongresinde bir konuşma yapan MYK üyesi Bahadır Alperen, Burdur’da MHP’de bir belediyeden 6 belediyeye çıkararak ne kadar başarılı olduklarını dile getirdi. Alperen: “İnşallah önümüzdeki seçimlerde de ülkücü harekât MHP’nin halkına hizmet eden, örnek belediyeciliğini gören halkımız başarıyı kutlayacaktır.” Konuşmasının devamında 12 Eylül’e atıfta bulunan Alperen; “Darbede 9 tane şehidimiz oldu. Binlerce şehit verdik, bu şehitler sayesinde bu ülkede ülkücü hareket hala dimdik ayakta durmaktadır. Cumhur ittifakı olarak, ülkücü milliyetçiler olarak hainlere FETÖ’cülere karşı durmaya mecburuz.” dedi.

Kongreye il başkanı Hikmet Ökte, İl Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay, MYK üyesi Bahadır Alperen, Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan, Çavdır Belediye Başkanı Süleyman Kayacan, Tefenni Belediye Başkanı, Ümit Alagöz, Çeltikçi Belediye Başkanı Recep Aydın, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper, Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş da katıldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.