Genç Polis Hayatını Kaybetti

Asayiş 31.05.2021 - 12:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Genç Polis Hayatını Kaybetti

Genç Polis Hayatını Kaybetti
Burdur Bucak İlçesinde genç polis memuru evinde ölü bulundu.   Olay, 31 Mayıs Pazartesi günü saat 9:30 sularında Bucak İlçesi Yetmişevler mahallesinde meydana geldi.   Sabah işe gelmemesinden dolayı mesai arkadaşları şüphelenerek polis memuru Sercan Çelik'in evine gitti. Kapının kilitli olmasıyla olay yerine Bucak Belediyesi İtfaiye Ekipleri ve çilingir çağırıldı.   Kapının açılmasının üzerine evde genç polis memurunun cansız bedeni ile karşılaştılar. Yapılan işlemlerin ardından cenaze morga götürüldü.   Polis memuru Sercan Çelik'in 1998 doğumlu Antalya'nın Manavgat İlçesi’nde doğduğu öğrenildi.   Vefat haberini alan Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve Burdur İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Karakaya da olay yerine geldi.
Genç Polis Hayatını Kaybetti

Burdur Bucak İlçesinde genç polis memuru evinde ölü bulundu.

 

Olay, 31 Mayıs Pazartesi günü saat 9:30 sularında Bucak İlçesi Yetmişevler mahallesinde meydana geldi.

 

Sabah işe gelmemesinden dolayı mesai arkadaşları şüphelenerek polis memuru Sercan Çelik'in evine gitti. Kapının kilitli olmasıyla olay yerine Bucak Belediyesi İtfaiye Ekipleri ve çilingir çağırıldı.

 

Kapının açılmasının üzerine evde genç polis memurunun cansız bedeni ile karşılaştılar. Yapılan işlemlerin ardından cenaze morga götürüldü.

 

Polis memuru Sercan Çelik'in 1998 doğumlu Antalya'nın Manavgat İlçesi’nde doğduğu öğrenildi.

 

Vefat haberini alan Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve Burdur İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Karakaya da olay yerine geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.