EVİ YANAN AİLEYE ZİYARET.

Gündem 12.02.2021 - 13:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

EVİ YANAN AİLEYE ZİYARET.

MHP'den, Evi Yanan Aileye Ziyaret.
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev ve yönetimi, geçtiğimiz gün Bayat mahallesinde meydana gelen ev yangını sonrası geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Bayat Mahallesinde evi yanan Ramazan Tekne isimli vatandaşı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev ve yönetimi yalnız bırakmadı. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev ve yönetimi, Bayat mahallesinde meydana gelen ev yangını sonrası geçmiş olsun ziyaretinde bulundular. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev, “Bayat muhtarımız ve mahalle halkımız ile birlikte incelemelerde bulunduğumuz yangın yerinde ailemizin ihtiyaçlarını tek tek tespit ederek, beraberimizde götürdüğümüz kanepe ve halıları ve diğer ayni ve nakdi yardımlarımızı Ramazan amcamıza teslim ettik. Ailemiz ile yakından ilgilenen Korkuteli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfımızı ve Korkuteli Belediyesi Cumhureli Müdürlüğünü de ihtiyaçlar noktasında ayrıca bilgilendirdik. Bu vesileyle yangın zade ailemize maddi ve manevi destekleri için, ilçe yönetim kurulu üyemiz Kasapoğlu Mobilya işleteni Şükrü Kasap kardeşim ile her ihtiyacı olana yardımını esirgemeyen Toraman Mobilya işleteni Musa Toraman kardeşime ve ismi bizde saklı hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz. Ziyaret sonrasında Bayat muhtarımız ve mahalle halkımız ile muhabbetimiz ve dahi küçük Bozkurt Akif kardeşim ile de bir kez daha bir araya gelmemizden de ayrıca memnuniyet duyduk. Yakın ilgi ve alakaları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Allah tüm vatandaşlarımızı yangın, sel gibi afetlerden korusun inşallah.
MHP'den, Evi Yanan Aileye Ziyaret.

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev ve yönetimi, geçtiğimiz gün Bayat mahallesinde meydana gelen ev yangını sonrası geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.


Bayat Mahallesinde evi yanan Ramazan Tekne isimli vatandaşı Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev ve yönetimi yalnız bırakmadı.
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev ve yönetimi, Bayat mahallesinde meydana gelen ev yangını sonrası geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Av. Medine Yapılmışev, “Bayat muhtarımız ve mahalle halkımız ile birlikte incelemelerde bulunduğumuz yangın yerinde ailemizin ihtiyaçlarını tek tek tespit ederek, beraberimizde götürdüğümüz kanepe ve halıları ve diğer ayni ve nakdi yardımlarımızı Ramazan amcamıza teslim ettik.
Ailemiz ile yakından ilgilenen Korkuteli Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfımızı ve Korkuteli Belediyesi Cumhureli Müdürlüğünü de ihtiyaçlar noktasında ayrıca bilgilendirdik.
Bu vesileyle yangın zade ailemize maddi ve manevi destekleri için, ilçe yönetim kurulu üyemiz Kasapoğlu Mobilya işleteni Şükrü Kasap kardeşim ile her ihtiyacı olana yardımını esirgemeyen Toraman Mobilya işleteni Musa Toraman kardeşime ve ismi bizde saklı hayırseverlerimize çok teşekkür ediyoruz.
Ziyaret sonrasında Bayat muhtarımız ve mahalle halkımız ile muhabbetimiz ve dahi küçük Bozkurt Akif kardeşim ile de bir kez daha bir araya gelmemizden de ayrıca memnuniyet duyduk. Yakın ilgi ve alakaları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Allah tüm vatandaşlarımızı yangın, sel gibi afetlerden korusun inşallah.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.