ESNAF HİBE DESTEĞİ İÇİN TARİH BELLİ OLDU

Ekonomi 21.05.2021 - 16:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ESNAF HİBE DESTEĞİ İÇİN TARİH BELLİ OLDU

ESNAF HİBE DESTEĞİ İÇİN TARİH BELLİ OLDU
Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yüz binlerce esnaf ve sanatkâra can suyu olacak hibe desteği için başvuru tarihi belli oldu.     Ticaret Bakanı Mehmet Muş, destek başvurularının 25 Mayıs 2021 tarihinden itibaren 1 ay boyunca e-Devlet üzerinden yapılabileceğini açıkladı.   Yüz binlerce esnaf ve sanatkârın beklediği haber geldi. Ticaret Bakanı Mehmet Muş sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada hibe desteği başvurularının 25 Mayıs 2021 tarihinde e-Devlet üzerinden başlayacağını açıkladı.   HİBE DESTEK PROGRAMI İÇİN UYGULAMA ESASLARI BELİRLENDİ Bakan Muş, "Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan, koronavirüs salgını nedeniyle ticari faaliyetleri olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkârlar ile gerçek kişi tacirlerimize verilecek hibe destek programına ilişkin uygulama esaslarını belirledik" açıklamasında bulundu.   DESTEK ÖDEMESİ TEK SEFERDE İKİ AYRI GRUP HALİNDE VERİLECEK Muş yaptığı açıklamada, "Tek seferde, iki ayrı grup halinde vereceğimiz 5.000 Türk Lirası ve 3.000 Türk Lirası hibe desteğinden 17/05/2021 tarihinden önce (bu tarih dâhil) vergi mükellefiyetini tesis ettirmiş, esnaf ve sanatkârlar ve gerçek kişi tacirler faydalanacak" diye konuştu.   BAŞVURULAR 25 MAYIS'TA BAŞLAYACAK 1 AY SÜRECEK Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Esnafımıza yapacağımız destek başvuruları 25 Mayıs 2021 tarihinden itibaren 1 ay boyunca e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Esnafımıza hayırlı olsun" dedi.  
ESNAF HİBE DESTEĞİ İÇİN TARİH BELLİ OLDU

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yüz binlerce esnaf ve sanatkâra can suyu olacak hibe desteği için başvuru tarihi belli oldu.

 

 

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, destek başvurularının 25 Mayıs 2021 tarihinden itibaren 1 ay boyunca e-Devlet üzerinden yapılabileceğini açıkladı.

 

Yüz binlerce esnaf ve sanatkârın beklediği haber geldi. Ticaret Bakanı Mehmet Muş sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklamada hibe desteği başvurularının 25 Mayıs 2021 tarihinde e-Devlet üzerinden başlayacağını açıkladı.

 

HİBE DESTEK PROGRAMI İÇİN UYGULAMA ESASLARI BELİRLENDİ

Bakan Muş, "Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından açıklanan, koronavirüs salgını nedeniyle ticari faaliyetleri olumsuz etkilenen esnaf ve sanatkârlar ile gerçek kişi tacirlerimize verilecek hibe destek programına ilişkin uygulama esaslarını belirledik" açıklamasında bulundu.

 

DESTEK ÖDEMESİ TEK SEFERDE İKİ AYRI GRUP HALİNDE VERİLECEK

Muş yaptığı açıklamada, "Tek seferde, iki ayrı grup halinde vereceğimiz 5.000 Türk Lirası ve 3.000 Türk Lirası hibe desteğinden 17/05/2021 tarihinden önce (bu tarih dâhil) vergi mükellefiyetini tesis ettirmiş, esnaf ve sanatkârlar ve gerçek kişi tacirler faydalanacak" diye konuştu.

 

BAŞVURULAR 25 MAYIS'TA BAŞLAYACAK 1 AY SÜRECEK

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, "Esnafımıza yapacağımız destek başvuruları 25 Mayıs 2021 tarihinden itibaren 1 ay boyunca e-Devlet üzerinden yapılabilecek. Esnafımıza hayırlı olsun" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.