ESKİYEN KÖPRÜ YENİLENİYOR

Gündem 12.02.2021 - 15:36, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ESKİYEN KÖPRÜ YENİLENİYOR

Bucak'ta Eskiyen Köprü Yenileniyor...
Bucak Belediyesi Cumhuriyet Meydanı ile Çukur ve Karayvatlar Mahallesini bağlayan, korozyon’a uğrayan ekonomik ömrünü tamamlayan köprüyü yeniden inşa ediyor.   Çubuk içi deresinde yürütülen peyzaj çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Karayvatlar Mahallesi Gazi Caddesi kenarında bulunan çubuk içi deresi ve çevresinde Hacı Ömer ağa camii önüne kadar olan bölümde Dere boyu peyzaj ve rekreasyon projemizin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Projemizin devamında Çukur Mahalle 929 sokak ile Cumhuriyet meydanımızı bağlayan zamanla eskimiş ve dar olan köprümüzde teknik personellerimizin yaptığı incelemede Köprü altında bulunan demirlerin korozyon’a uğradığı, betonların ekonomik ömrünü tamamladığı ve tehlike oluşturduğu tespit edildi. Köprümüzü yeniden daha geniş olarak inşa ediyoruz. Bu köprümüz halkımız tarafından yoğun olarak kullanılan, Yunus Emre Mahallesine ulaşım sağlayan önemli bir köprümüzdü. Kısa zamanda köprümüzü yaparak, halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bu bölgede çalışmalarımız esnasında özellikle Halk bankasına gelen vatandaşlarımız etkileniyor. Vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz.” dedi.
Bucak'ta Eskiyen Köprü Yenileniyor...

Bucak Belediyesi Cumhuriyet Meydanı ile Çukur ve Karayvatlar Mahallesini bağlayan, korozyon’a uğrayan ekonomik ömrünü tamamlayan köprüyü yeniden inşa ediyor.

 

Çubuk içi deresinde yürütülen peyzaj çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Karayvatlar Mahallesi Gazi Caddesi kenarında bulunan çubuk içi deresi ve çevresinde Hacı Ömer ağa camii önüne kadar olan bölümde Dere boyu peyzaj ve rekreasyon projemizin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Projemizin devamında Çukur Mahalle 929 sokak ile Cumhuriyet meydanımızı bağlayan zamanla eskimiş ve dar olan köprümüzde teknik personellerimizin yaptığı incelemede Köprü altında bulunan demirlerin korozyon’a uğradığı, betonların ekonomik ömrünü tamamladığı ve tehlike oluşturduğu tespit edildi. Köprümüzü yeniden daha geniş olarak inşa ediyoruz. Bu köprümüz halkımız tarafından yoğun olarak kullanılan, Yunus Emre Mahallesine ulaşım sağlayan önemli bir köprümüzdü. Kısa zamanda köprümüzü yaparak, halkımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Bu bölgede çalışmalarımız esnasında özellikle Halk bankasına gelen vatandaşlarımız etkileniyor. Vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.