Engelliler Hünerlerini Sergiledi

Sanat 09.05.2017 - 17:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Engelliler Hünerlerini Sergiledi

Burdur Belediyesi Engelliler Dikiş-Nakış Atölyesi tarafından hazırlanan 8. Dönem Sergisi açıldı.
Burdur Belediyesi Engelliler Dikiş-Nakış Atölyesi tarafından hazırlanan 8. Dönem Sergisi açıldı. Burdur Belediyesi Engelliler Dikiş-Nakış Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanan el emeği, göz nuru ürünler görücüye çıktı. Bu yıl 8’incisi düzenlenen Burdur Belediyesi Engelliler Dikiş-Nakış Atölyesi Sergisi düzenlenen törenle açıldı. Serginin açılışına Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kurs Öğretici Naile Özkan, kursiyerler ve davetliler katıldı.   Serginin açılışını yapan Başkan Ercengiz, “Göreve geldiğimiz günden beri sadece engelli atölyesi değil engelsiz yaşam içinde Burdur’da çalışmalarımıza ve üretim faaliyetlerimize devam ediyoruz. Yapılacak çok iş var birçok eksik var. Bu sadece Burdur için değil belki Türkiye için, dünya bir takım farkındalıkları gelişmiş ülkelerde htirerek özel bir birey kabul ederek onu herhangi bir noktadan alıp özel bir noktaya koyarak hizmetlerini üretiyor. Bugün burada beklide ilgisizlikten yakınıyorsunuz. Hepimizin birer engelli adayı olduğunu düşünmemiz lazım. Engel sadece bedensel ya da zihinsel olmayıp yaşlılıkta zamanla insanın davranışlarını, hareketlerini ve düşünme gücünü kısıtlayan fizyolojik bir durum. Bizim hedefimiz amacına uygun faaliyetler üreten yerlerin farkındalık yaratarak insanımız tarafından ilgi görebilmesini sağlamaktır. Buradaki üretimleri ekonomiye dönüştürmek için çalışıyoruz.” dedi.    Sergi açılışının ardından katılımcılar sergiyi gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Burdur Belediyesi Engelliler Dikiş-Nakış Atölyesi tarafından hazırlanan 8. Dönem Sergisi açıldı.

Burdur Belediyesi Engelliler Dikiş-Nakış Atölyesi tarafından hazırlanan 8. Dönem Sergisi açıldı.

Burdur Belediyesi Engelliler Dikiş-Nakış Atölyesi kursiyerleri tarafından hazırlanan el emeği, göz nuru ürünler görücüye çıktı. Bu yıl 8’incisi düzenlenen Burdur Belediyesi Engelliler Dikiş-Nakış Atölyesi Sergisi düzenlenen törenle açıldı. Serginin açılışına Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kurs Öğretici Naile Özkan, kursiyerler ve davetliler katıldı.  

Serginin açılışını yapan Başkan Ercengiz, “Göreve geldiğimiz günden beri sadece engelli atölyesi değil engelsiz yaşam içinde Burdur’da çalışmalarımıza ve üretim faaliyetlerimize devam ediyoruz. Yapılacak çok iş var birçok eksik var. Bu sadece Burdur için değil belki Türkiye için, dünya bir takım farkındalıkları gelişmiş ülkelerde htirerek özel bir birey kabul ederek onu herhangi bir noktadan alıp özel bir noktaya koyarak hizmetlerini üretiyor. Bugün burada beklide ilgisizlikten yakınıyorsunuz. Hepimizin birer engelli adayı olduğunu düşünmemiz lazım. Engel sadece bedensel ya da zihinsel olmayıp yaşlılıkta zamanla insanın davranışlarını, hareketlerini ve düşünme gücünü kısıtlayan fizyolojik bir durum. Bizim hedefimiz amacına uygun faaliyetler üreten yerlerin farkındalık yaratarak insanımız tarafından ilgi görebilmesini sağlamaktır. Buradaki üretimleri ekonomiye dönüştürmek için çalışıyoruz.” dedi.   

Sergi açılışının ardından katılımcılar sergiyi gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.