ENGELLİ STK TEMSİLCİLERİ EXPO’DA

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.06.2016 - 14:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ENGELLİ STK TEMSİLCİLERİ EXPO’DA

48 STK TEMSİLCİSİ FUAR ALANINI ZİYARET ETTİ
Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da engellilere hizmet veren STK temsilcilerini EXPO Fuar Alanı’nda ağırladı. EXPO Kulesi’ne çıkan temsilciler, biyoçeşitliliğe hayran kaldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Antalya’da engellilere yönelik hizmet veren Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile birlikte EXPO 2016 Fuar Alanı’nı ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel’in Engelliler Haftası’nda gerçekleştirdiği toplantıda kararlaştırılan geziye, il merkezinde engellilere hizmet sunan 48 STK Temsilcisi ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Şube Müdürleri katıldı. STK Temsilcileri ilk kez geldikleri EXPO 2016 Fuar Alanı’nın dört bir köşesini, kendilerine tahsis edilen araçlar ve rehberler eşliğinde gezdi. Rehberlerden EXPO hakkında bilgi alan birbirinden özel STK temsilcileri ülke bahçelerini ziyaret etti. 100.7 metre uzunluğundaki EXPO Kulesi’ne de çıkmayı ihmal etmeyen özel temsilciler Antalya’yı ve Fuar alanını metrelerce yukarıdan izleme fırsatı buldu. BAŞKAN TÜREL’E TEŞEKKÜR Antalya’da faaliyet gösteren Otistik Bireyler Spor Kulübü Derneği Başkanı Nilhan Turan Kırdı yapılan ziyaretin son derece verimli olduğunu belirterek, “Büyükşehir, bugün biz temsilcileri çok güzel bir şekilde ağırladı. Bir hayli geniş olan alanda yürüyebilme imkanı zor olduğu için, bize özel araç tahsisinde bulundular. Rehberler eşliğinde dört bir köşesini gezdik. Gezdiğimiz her alan hakkında bilgilendirildik. Bizler için bu organizasyonu organize edenlere teşekkür ederim” diye konuştu.
48 STK TEMSİLCİSİ FUAR ALANINI ZİYARET ETTİ

Büyükşehir Belediyesi, Antalya’da engellilere hizmet veren STK temsilcilerini EXPO Fuar Alanı’nda ağırladı. EXPO Kulesi’ne çıkan temsilciler, biyoçeşitliliğe hayran kaldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Antalya’da engellilere yönelik hizmet veren Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ile birlikte EXPO 2016 Fuar Alanı’nı ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in eşi Ebru Türel’in Engelliler Haftası’nda gerçekleştirdiği toplantıda kararlaştırılan geziye, il merkezinde engellilere hizmet sunan 48 STK Temsilcisi ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Şube Müdürleri katıldı.

STK Temsilcileri ilk kez geldikleri EXPO 2016 Fuar Alanı’nın dört bir köşesini, kendilerine tahsis edilen araçlar ve rehberler eşliğinde gezdi. Rehberlerden EXPO hakkında bilgi alan birbirinden özel STK temsilcileri ülke bahçelerini ziyaret etti. 100.7 metre uzunluğundaki EXPO Kulesi’ne de çıkmayı ihmal etmeyen özel temsilciler Antalya’yı ve Fuar alanını metrelerce yukarıdan izleme fırsatı buldu.

BAŞKAN TÜREL’E TEŞEKKÜR

Antalya’da faaliyet gösteren Otistik Bireyler Spor Kulübü Derneği Başkanı Nilhan Turan Kırdı yapılan ziyaretin son derece verimli olduğunu belirterek, “Büyükşehir, bugün biz temsilcileri çok güzel bir şekilde ağırladı. Bir hayli geniş olan alanda yürüyebilme imkanı zor olduğu için, bize özel araç tahsisinde bulundular. Rehberler eşliğinde dört bir köşesini gezdik. Gezdiğimiz her alan hakkında bilgilendirildik. Bizler için bu organizasyonu organize edenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.