EMNİYET EKİPLERİNDEN SIKI DENETİM

Asayiş 23.04.2021 - 09:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

EMNİYET EKİPLERİNDEN SIKI DENETİM

SIKI DENETİMLER BAŞLADI
Valiliğin yapmış olduğu açıklamaya göre sıkı denetimler başladı.     Güvenlik güçleri tarafından vatandaşların huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.   Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 17-18-19 Nisan 2021 tarihlerinde Burdur ili genelinde yapılan, Motosiklet ve Motorlu Bisiklet kullanan sürücülere yönelik denetimlerde;    (100) araç ve sürücüsü kontrol edilmiş,  (3) araca/sürücüsüne 78/1-B maddesi (Motosiklet ve Motorlu Bisiklet ve Elektrikli Bisikletlerde Sürücülerin Koruma Başlığı ve Gözlüğü, Yolcuların ise Koruma Başlığı Bulundurmaması ve Kullanmaması),  (2) araca/sürücüsüne 91 maddesi (Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Yaptırmamak),  (3) araca/sürücüsüne ise Karayolları Trafik Kanununun diğer ilgili maddelerinden toplam (8) araca/sürücüsüne Trafik İdari Para Cezası uygulanmış, (4) adet araç trafikten men edilmiştir.  Kamuoyuna saygıyla duyurulur.    
SIKI DENETİMLER BAŞLADI

Valiliğin yapmış olduğu açıklamaya göre sıkı denetimler başladı.

 

 

Güvenlik güçleri tarafından vatandaşların huzuru ve trafik güvenliğinin sağlanmasına yönelik yürütülen uygulamalara kapsamlı bir şekilde devam edilmektedir.
 
Bu kapsamda İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 17-18-19 Nisan 2021 tarihlerinde Burdur ili genelinde yapılan, Motosiklet ve Motorlu Bisiklet kullanan sürücülere yönelik denetimlerde; 
 
(100) araç ve sürücüsü kontrol edilmiş,

 (3) araca/sürücüsüne 78/1-B maddesi (Motosiklet ve Motorlu Bisiklet ve Elektrikli Bisikletlerde Sürücülerin Koruma Başlığı ve Gözlüğü, Yolcuların ise Koruma Başlığı Bulundurmaması ve Kullanmaması),

 (2) araca/sürücüsüne 91 maddesi (Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası Yaptırmamak),

 (3) araca/sürücüsüne ise Karayolları Trafik Kanununun diğer ilgili maddelerinden toplam (8) araca/sürücüsüne Trafik İdari Para Cezası uygulanmış, (4) adet araç trafikten men edilmiştir. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.