EĞİTİM YATIRIMLARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Eğitim 12.12.2020 - 10:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

EĞİTİM YATIRIMLARI HIZLA DEVAM EDİYOR

YEŞİLOVA MAHİR İZ ORTAOKULUNUN inşaatı tamamlanarak geçici kabulü gerçekleştirildi...
EĞİTİM YATIRIMLARI HIZLA DEVAM EDİYOR AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur YEŞİLOVA MAHİR İZ ORTAOKULU inşaatı ile ilgili açıklama yaptılar.   GEÇİCİ KABULÜ YAPILDI Mahir İz Ortaokulu inşaatının tamamlandığını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur’umuzda eğitim yatırımlarımız devam etmektedir. Eğitim yatırımlarımız kapsamında Yeşilova İlçemize kazandırdığımız 5.977.000 TL Ödenekle 420 Günde, Bodrum+4 Kat olan 16+8 etkinlik dersliği toplam 24 derslik olan YEŞİLOVA MAHİR İZ ORTAOKULUNUN inşaatı tamamlanarak geçici kabulü gerçekleştirildi. İnşaatı tamamlanan okulumuzda etkinlik sınıfları kapsamında (fen laboratuvarı, müzik odası, kütüphane ve çok amaçlı salon) bulunmaktadır. Burdur’umuzda yeni eğitim yatırımları için çalışmalarımız devam edecektir. YEŞİLOVA öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun.” diye konuştular.    
YEŞİLOVA MAHİR İZ ORTAOKULUNUN inşaatı tamamlanarak geçici kabulü gerçekleştirildi...

EĞİTİM YATIRIMLARI HIZLA DEVAM EDİYOR

AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur YEŞİLOVA MAHİR İZ ORTAOKULU inşaatı ile ilgili açıklama yaptılar.
 

GEÇİCİ KABULÜ YAPILDI
Mahir İz Ortaokulu inşaatının tamamlandığını belirten Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “Burdur’umuzda eğitim yatırımlarımız devam etmektedir. Eğitim yatırımlarımız kapsamında Yeşilova İlçemize kazandırdığımız 5.977.000 TL Ödenekle 420 Günde, Bodrum+4 Kat olan 16+8 etkinlik dersliği toplam 24 derslik olan YEŞİLOVA MAHİR İZ ORTAOKULUNUN inşaatı tamamlanarak geçici kabulü gerçekleştirildi. İnşaatı tamamlanan okulumuzda etkinlik sınıfları kapsamında (fen laboratuvarı, müzik odası, kütüphane ve çok amaçlı salon) bulunmaktadır. Burdur’umuzda yeni eğitim yatırımları için çalışmalarımız devam edecektir. YEŞİLOVA öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun.” diye konuştular.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.