Dünya Şampiyonu sporcular çiçeklerle karşılandı

Dünya 06.12.2017 - 10:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Dünya Şampiyonu sporcular çiçeklerle karşılandı

Dünya Şampiyonu sporcular Antalya'da çiçeklerle karşılandı
Meksika'nın Mexico City şehrinde yapılan Bedensel Engelliler Dünya Halter Şampiyonası'nda Dünya Şampiyonu olan Faruk Öztürk ve Dünya Üçüncüsü Soner Coşkun Antalya’da çiçeklerle karşılandı. Bedensel Engelliler Dünya Halter Şampiyonası'nda “Dünya Şampiyonu” olan Antalyalı Milli sporcu Faruk Öztürk ve Dünya Üçüncüsü Soner Coşkun Antalya Havalimanı'nda çiçeklerle karşılandı. 107 kiloda 180 kilo kaldırarak Dünya Şampiyonu olan Milli sporcu Faruk Öztürk, yine aynı şampiyonada 49 kilo sıkletinde 92 kiloyu kaldırarak, Dünya üçüncülüğünü elde eden Milli Sporcu Soner Coşkun için havalimanında yapılan karşılama törenine Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü (AGHSİM) Burhanettin Hacıcaferoğlu, AGHSİM Spor Şube Müdürü Yavuz Gürhan, AGHSİM Konyaaltı İlçe Müdürü Buğrahan Bozkurt, Bedensel Engelliler Federasyonu Asbaşkanı Önder Yurdakul ve sporcuların aileleri katıldı. Bedensel Engelliler Dünya Halter Şampiyonası'nda Dünya Şampiyonluğu ve Dünya Üçüncülüğü elde etmenin mutluluğunu yaşayan Faruk Öztürk ve Soner Coşkun, rakipleri karşısında iyi bir mücadele sergilediklerini bundan sonraki hedeflerinin olimpiyat şampiyonu olmak olduğunu söyledi. 
Dünya Şampiyonu sporcular Antalya'da çiçeklerle karşılandı

Meksika'nın Mexico City şehrinde yapılan Bedensel Engelliler Dünya Halter Şampiyonası'nda Dünya Şampiyonu olan Faruk Öztürk ve Dünya Üçüncüsü Soner Coşkun Antalya’da çiçeklerle karşılandı.

Bedensel Engelliler Dünya Halter Şampiyonası'nda “Dünya Şampiyonu” olan Antalyalı Milli sporcu Faruk Öztürk ve Dünya Üçüncüsü Soner Coşkun Antalya Havalimanı'nda çiçeklerle karşılandı. 107 kiloda 180 kilo kaldırarak Dünya Şampiyonu olan Milli sporcu Faruk Öztürk, yine aynı şampiyonada 49 kilo sıkletinde 92 kiloyu kaldırarak, Dünya üçüncülüğünü elde eden Milli Sporcu Soner Coşkun için havalimanında yapılan karşılama törenine Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü (AGHSİM) Burhanettin Hacıcaferoğlu, AGHSİM Spor Şube Müdürü Yavuz Gürhan, AGHSİM Konyaaltı İlçe Müdürü Buğrahan Bozkurt, Bedensel Engelliler Federasyonu Asbaşkanı Önder Yurdakul ve sporcuların aileleri katıldı.

Bedensel Engelliler Dünya Halter Şampiyonası'nda Dünya Şampiyonluğu ve Dünya Üçüncülüğü elde etmenin mutluluğunu yaşayan Faruk Öztürk ve Soner Coşkun, rakipleri karşısında iyi bir mücadele sergilediklerini bundan sonraki hedeflerinin olimpiyat şampiyonu olmak olduğunu söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.