Denize giren Kazak turist boğuldu

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 24.07.2021 - 09:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Denize giren Kazak turist boğuldu

Denize giren Kazak turist boğuldu
Antalya'nın Alanya ilçesinde tatil yapan Kazak turist, denizde boğuldu. Oba Mahallesi'ndeki bir otelde ailesiyle kalan Kaldybek Mukatayev (70) denize girdi. Bir süre sonra denizde çırpınmaya başlayan Mukatayev, durumu fark eden vatandaşlar tarafından kıyıya çıkardı. Vatandaşların haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Mukatayev'in hayatını kaybettiğini belirledi. Kazak turistin eşi, kızı, damadı ve torunu gözyaşı döktü. Kaldybek Mukatayev'in cesedi, Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.  
Denize giren Kazak turist boğuldu

Antalya'nın Alanya ilçesinde tatil yapan Kazak turist, denizde boğuldu.

Oba Mahallesi'ndeki bir otelde ailesiyle kalan Kaldybek Mukatayev (70) denize girdi. Bir süre sonra denizde çırpınmaya başlayan Mukatayev, durumu fark eden vatandaşlar tarafından kıyıya çıkardı.

Vatandaşların haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Mukatayev'in hayatını kaybettiğini belirledi. Kazak turistin eşi, kızı, damadı ve torunu gözyaşı döktü.

Kaldybek Mukatayev'in cesedi, Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.