COVİD-19 SALGININA KARŞI TEDBİR VE DENETİMLER EN HASSAS ŞEKİLDE SÜRDÜRÜLÜYOR

Gündem 08.03.2021 - 13:24, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

COVİD-19 SALGININA KARŞI TEDBİR VE DENETİMLER EN HASSAS ŞEKİLDE SÜRDÜRÜLÜYOR

Burdur Valiliğinden Açıklama...
Pandemi salgının görüldüğü ilk andan itibaren, toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Ülkemiz genelinde alınan tedbirler, uygulanan tedavi süreci Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri ile alınan kararlar doğrultusunda yürütülmektedir.   Bu kapsamda İlimizde yürütülen Pandemi süreci, alınan kararlar doğrultusunda tüm Ülke Genelinde olduğu gibi benzer bir şekilde sürdürülmektedir.   İlimizde gerek alınan tedbirlerin uygulanması gerekse hastalığın tedavi sürecinde test sonuçlarının saklanması, sağlık verilerinin manipüle edilmesi gibi bir durum asla söz konusu değildir.   Pandeminin başından itibaren mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan Sağlık Çalışanlarımızın süreç içerisinde gösterdikleri gayret herkes tarafından yakından bilinmekte ve bu durum takdirle karşılanmaktadır.   Kamuoyuna saygıyla duyurulur.  
Burdur Valiliğinden Açıklama...

Pandemi salgının görüldüğü ilk andan itibaren, toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla Ülkemiz genelinde alınan tedbirler, uygulanan tedavi süreci Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun önerileri ile alınan kararlar doğrultusunda yürütülmektedir.

 

Bu kapsamda İlimizde yürütülen Pandemi süreci, alınan kararlar doğrultusunda tüm Ülke Genelinde olduğu gibi benzer bir şekilde sürdürülmektedir.

 

İlimizde gerek alınan tedbirlerin uygulanması gerekse hastalığın tedavi sürecinde test sonuçlarının saklanması, sağlık verilerinin manipüle edilmesi gibi bir durum asla söz konusu değildir.

 

Pandeminin başından itibaren mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan Sağlık Çalışanlarımızın süreç içerisinde gösterdikleri gayret herkes tarafından yakından bilinmekte ve bu durum takdirle karşılanmaktadır.

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.