COVİD-19 KURALLARINI İHLAL EDENLERE İDARİ PARA CEZASI KESİLDİ

Asayiş (AA) - Anadolu Ajansı | 23.01.2021 - 11:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

COVİD-19 KURALLARINI İHLAL EDENLERE İDARİ PARA CEZASI KESİLDİ

Komşuda Covid-19 Kurallarını İhlal Edenlere İdari Para Cezası Kesildi...
Isparta'da bir kafede yeni tip koronavirüs kurallarını ihlal eden 16 kişiye 50 bin 400 lira ceza verildi.      İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ekipler, Kutlubey Mahallesi'nde bir kafenin açık olduğu ve canlı müzik yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti.  Kafeye giden ekipler, iş yerinin müşteri kabul ettiğini, ruhsatız şekilde canlı müzik yaptığı ve kapalı alanda sigara içildiğini tespit etti.   Ekiplerce kafede bulunan 16 müşteriye 50 bin 400 lira idari para cezası uygulandı.  İşletmeci hakkında da idari yapıtımlar uygulanmak üzere tutanak tutuldu.  
Komşuda Covid-19 Kurallarını İhlal Edenlere İdari Para Cezası Kesildi...

Isparta'da bir kafede yeni tip koronavirüs kurallarını ihlal eden 16 kişiye 50 bin 400 lira ceza verildi. 

 

 

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, ekipler, Kutlubey Mahallesi'nde bir kafenin açık olduğu ve canlı müzik yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. 

Kafeye giden ekipler, iş yerinin müşteri kabul ettiğini, ruhsatız şekilde canlı müzik yaptığı ve kapalı alanda sigara içildiğini tespit etti.

 

Ekiplerce kafede bulunan 16 müşteriye 50 bin 400 lira idari para cezası uygulandı. 

İşletmeci hakkında da idari yapıtımlar uygulanmak üzere tutanak tutuldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.