COVİD-19 DENETİMİ YAPILDI

Gündem 23.09.2020 - 15:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

COVİD-19 DENETİMİ YAPILDI

Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kentteki ana arterlerde toplu ulaşım araçlarına ve taksilere Covid-19 denetimi yapıldı.
Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kentteki ana arterlerde taksiler ve halk otobüslerinde Covid-19 tedbirleri kapsamında denetim yapıldı. Ekipler halk otobüsü ve taksilerdeki şoför ve yolcuların maske takıp takmadıkları, dezenfekte malzemeleri olup olmadığı, araçlara dezenfekte işlemi yapılıp yapılmadığına dair belgeleri kontrol etti. Şoför ve yolcuları Covid-19 tedbirlerine uymaları konusunda uyardı. Trafik ekipleri ayrıca taksi ve halk otobüslerini trafik yönünde de inceleyerek eksikleri olanlara para cezası kesildi.
Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kentteki ana arterlerde toplu ulaşım araçlarına ve taksilere Covid-19 denetimi yapıldı.

Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Burdur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından kentteki ana arterlerde taksiler ve halk otobüslerinde Covid-19 tedbirleri kapsamında denetim yapıldı.

Ekipler halk otobüsü ve taksilerdeki şoför ve yolcuların maske takıp takmadıkları, dezenfekte malzemeleri olup olmadığı, araçlara dezenfekte işlemi yapılıp yapılmadığına dair belgeleri kontrol etti.

Şoför ve yolcuları Covid-19 tedbirlerine uymaları konusunda uyardı.
Trafik ekipleri ayrıca taksi ve halk otobüslerini trafik yönünde de inceleyerek eksikleri olanlara para cezası kesildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.