Coşkun Göğen, 'Dünya'sını kaybetti

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2018 - 17:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Coşkun Göğen, 'Dünya'sını kaybetti

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Coşkun Göğen'in kızı kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
    Coşkun Göğen:  "Cuma ezanı okurken kızımı kaybettim" …"Kızımı, annemin mezarın olduğu yere gömeceğim" Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Coşkun Göğen’in kanser tedavisi gören kızı Dünya Göğen hayatını kaybetti. Uzay ve Güneş isimli 2 kızı daha bulunan Göğen, Dünya’nın ölümüyle yıkıldı. Göğen,"Cuma ezanı okunduğu vakit kızımı kaybettim. Annemin mezarının olduğu yere gömeceğim" dedi. Yeşilçam'ın ünlü aktörü 73 yaşındaki Coşkun Göğen'in Güneş, Dünya ve Uzay ismindeki kızlarından 38 yaşındaki Dünya Göğen, bir süredir kanser hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.   "Cuma namazı okunduğunda kaybettik" Sabiha Gökçen Havalimanı’nda görev yapan Göğen ile en son 3 hafta önce konuştuğunu ifade eden Coşkun Göğen, "3 hafta önce konuşmuştuk. Diğer kızlarım burada ona yardımcı oluyorlardı. Dün geldiğimde ise komadaydı ve konuşamıyordu. Cuma ezanı okunduğu vakit kızımı kaybettim. Çok üzgünüm. Kızımı, annemin mezarının üstüne gömeceğim" dedi. Öte yandan Dünya Göğen’in cenazesi, ikindi namazını müteakip Muratpaşa Cami,’nde düzenlenen törenin ardından Uncalı Mezarlığı’na defnedilecek.
Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Coşkun Göğen'in kızı kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

 

 

Coşkun Göğen:  "Cuma ezanı okurken kızımı kaybettim" …"Kızımı, annemin mezarın olduğu yere gömeceğim"

Yeşilçam’ın ünlü oyuncularından Coşkun Göğen’in kanser tedavisi gören kızı Dünya Göğen hayatını kaybetti. Uzay ve Güneş isimli 2 kızı daha bulunan Göğen, Dünya’nın ölümüyle yıkıldı. Göğen,"Cuma ezanı okunduğu vakit kızımı kaybettim. Annemin mezarının olduğu yere gömeceğim" dedi.

Yeşilçam'ın ünlü aktörü 73 yaşındaki Coşkun Göğen'in Güneş, Dünya ve Uzay ismindeki kızlarından 38 yaşındaki Dünya Göğen, bir süredir kanser hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

 

"Cuma namazı okunduğunda kaybettik"

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda görev yapan Göğen ile en son 3 hafta önce konuştuğunu ifade eden Coşkun Göğen, "3 hafta önce konuşmuştuk. Diğer kızlarım burada ona yardımcı oluyorlardı. Dün geldiğimde ise komadaydı ve konuşamıyordu. Cuma ezanı okunduğu vakit kızımı kaybettim. Çok üzgünüm. Kızımı, annemin mezarının üstüne gömeceğim" dedi.

Öte yandan Dünya Göğen’in cenazesi, ikindi namazını müteakip Muratpaşa Cami,’nde düzenlenen törenin ardından Uncalı Mezarlığı’na defnedilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.