Çoksesli Koro Eseri Beste Yarışması

Kültür (AA) - Anadolu Ajansı | 07.04.2020 - 12:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Çoksesli Koro Eseri Beste Yarışması

Çoksesli Koro Eseri Beste Yarışması
T. C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından 4.Çoksesli Koro Eseri Beste Yarışması ve 4. Genç Sazendeler İcra Yarışması düzenlenecektir. 4. Çoksesli Koro Eseri Beste Yarışması Seçici Kurul'un yapacağı değerlendirme sonucunda seçeceği 3 yarışmacıya başarı ödülü verilecektir. Birincilik Başarı Ödülü alan yarışmacı 20.000 Türk Lirası, İkincilik Başarı Ödülü alan yarışmacı 17.500 Türk Lirası, Üçüncülük Başarı Ödülü alan yarışmacı 15.000 Türk Lirası para ödülü ile ödüllendirilirler. Başarı Ödülleri dışında, Seçici Kurul'un seçeceği 5 esere de, 5.000'er Türk Lirası mansiyon verilir. Son başvuru tarihi 05.06.2020 tarihi mesai bitimine kadardır. 4. Genç Sazendeler İcra Yarışması Seçici Kurul, yapacağı değerlendirme sonucunda karışık dallarda seçeceği orta öğretim ve lise kategorisinde 3 yarışmacıya başarı ödülü, 3 yarışmacıya mansiyon ödülü, ön lisans, lisans ve yüksek lisans kategorisinde 3 yarışmacıya başarı ödülü, 3 yarışmacıya mansiyon ödülü verecektir. Orta öğretim ve lise kategorisinde başarı ödülü alan yarışmacılar 4.000 (dört bin) Türk Lirası; ön lisans, lisans ve yüksek lisans kategorisinde başarı ödülü alan yarışmacılar 10.000 (on bin) Türk Lirası Orta öğretim ve lise kategorisinde mansiyon ödülü alan yarışmacılar 2.000 (iki bin) Türk Lirası; ön lisans, lisans ve yüksek lisans kategorisinde mansiyon ödülü alan yarışmacılar 5.000 (beş bin) Türk Lirası para ödülü ile ödüllendirilirler. Son başvuru tarihi 29/ 05/ 2020 tarihi mesai bitimine kadardır. Başvurular; Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Müzik ve Sahne Sanatları Dairesi Başkanlığı Roma Meydanı 06330 Hipodrom/ANKARA" adresine posta veya kargo ile gönderilecektir. Söz konusu yarışmaların başvuru şartlarına ilişkin detaylı bilgi ve belgelere www.guzelsanatlar.gov.tr adresinde bulunan Duyurular bölümünden ulaşılabilir.  
Çoksesli Koro Eseri Beste Yarışması

T. C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü tarafından 4.Çoksesli Koro Eseri Beste Yarışması ve 4. Genç Sazendeler İcra Yarışması düzenlenecektir.

4. Çoksesli Koro Eseri Beste Yarışması Seçici Kurul'un yapacağı değerlendirme sonucunda seçeceği 3 yarışmacıya başarı ödülü verilecektir.
Birincilik Başarı Ödülü alan yarışmacı 20.000 Türk Lirası,
İkincilik Başarı Ödülü alan yarışmacı 17.500 Türk Lirası,
Üçüncülük Başarı Ödülü alan yarışmacı 15.000 Türk Lirası para ödülü ile ödüllendirilirler.
Başarı Ödülleri dışında, Seçici Kurul'un seçeceği 5 esere de, 5.000'er Türk Lirası mansiyon verilir.

Son başvuru tarihi 05.06.2020 tarihi mesai bitimine kadardır.


4. Genç Sazendeler İcra Yarışması Seçici Kurul, yapacağı değerlendirme sonucunda karışık dallarda seçeceği orta öğretim ve lise kategorisinde 3 yarışmacıya başarı ödülü, 3 yarışmacıya mansiyon ödülü, ön lisans, lisans ve yüksek lisans kategorisinde 3 yarışmacıya başarı ödülü, 3 yarışmacıya mansiyon ödülü verecektir.

Orta öğretim ve lise kategorisinde başarı ödülü alan yarışmacılar 4.000 (dört bin) Türk Lirası; ön lisans, lisans ve yüksek lisans kategorisinde başarı ödülü alan yarışmacılar 10.000 (on bin) Türk Lirası
Orta öğretim ve lise kategorisinde mansiyon ödülü alan yarışmacılar 2.000 (iki bin) Türk Lirası; ön lisans, lisans ve yüksek lisans kategorisinde mansiyon ödülü alan yarışmacılar 5.000 (beş bin) Türk Lirası para ödülü ile ödüllendirilirler.

Son başvuru tarihi 29/ 05/ 2020 tarihi mesai bitimine kadardır.

Başvurular;
Kültür ve Turizm Bakanlığı
Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü
Müzik ve Sahne Sanatları Dairesi Başkanlığı
Roma Meydanı 06330 Hipodrom/ANKARA" adresine posta veya kargo ile gönderilecektir.

Söz konusu yarışmaların başvuru şartlarına ilişkin detaylı bilgi ve belgelere www.guzelsanatlar.gov.tr adresinde bulunan Duyurular bölümünden ulaşılabilir.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.