ÇOCUK BAŞKAN SAY ERCENGİZ'İ MAKAMINDA AĞIRLADI

Gündem 23.04.2021 - 09:14, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ÇOCUK BAŞKAN SAY ERCENGİZ'İ MAKAMINDA AĞIRLADI

ÇOCUK BAŞKAN SAY ERCENGİZ'İ MAKAMINDA AĞIRLADI
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Belediye Başkanlığı makamına Bahçeşehir Koleji 1. Sınıf Öğrencisi Mehmet Mert Say oturdu. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çocuk Başkan Say’ı makamında ziyaret ederek, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.     23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Burdur Belediye Başkanlığı koltuğuna, Bahçeşehir Koleji 1. Sınıf Öğrencisi Mehmet Mert Say oturdu. Başkan Say “Çocuk demek Bağımsızlık ve Özgürlük demektir. Mustafa Kemal Atatürk Bağımsızlığımızın ve Egemenliğimizin devamı için bu bayramı biz çocuklara armağan etmiştir. Dünya’da çocuklara bayram armağan eden tek lider Atatürk’tür” dedi.   Başkan Ercengiz "Zabıta Müdürümüz ve İtfaiye müdürlerimiz emrinizdedir" “Dün verdiğiniz talimatlar üzerine şehrimizi süslediler, bayraklarımızı astılar şehrimize, yarın her ne kadar Covid-19 salgın nedeniyle alanlarda olamasak da vatandaşlarımız eğer balkon ve pencerelerini bayraklarla süslerlerse bizde kortej yaparken bandomuzla geçerken onlara el sallarız” dedi. Çocuk Başkan Mehmet Mert Say, daha sonra telefonla Zabıta ve İtfaiye Müdürlerini makama çağırarak talimatlar verdi. Çocuk Başkan Say, Halk Pazarındaki durumu sordu. Burdur İtfaiyesinden de bilgi alan Say, son olarak telsizle tüm birimlere seslenerek, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti. Başkan Ercengiz, son olarak makamına oturan Çocuk Başkan Mehmet Mert Say’a hediyesini takdim etti.  
ÇOCUK BAŞKAN SAY ERCENGİZ'İ MAKAMINDA AĞIRLADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Belediye Başkanlığı makamına Bahçeşehir Koleji 1. Sınıf Öğrencisi Mehmet Mert Say oturdu. Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çocuk Başkan Say’ı makamında ziyaret ederek, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.

 

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Burdur Belediye Başkanlığı koltuğuna, Bahçeşehir Koleji 1. Sınıf Öğrencisi Mehmet Mert Say oturdu.

Başkan Say “Çocuk demek Bağımsızlık ve Özgürlük demektir. Mustafa Kemal Atatürk Bağımsızlığımızın ve Egemenliğimizin devamı için bu bayramı biz çocuklara armağan etmiştir. Dünya’da çocuklara bayram armağan eden tek lider Atatürk’tür” dedi.

 

Başkan Ercengiz "Zabıta Müdürümüz ve İtfaiye müdürlerimiz emrinizdedir"

“Dün verdiğiniz talimatlar üzerine şehrimizi süslediler, bayraklarımızı astılar şehrimize, yarın her ne kadar Covid-19 salgın nedeniyle alanlarda olamasak da vatandaşlarımız eğer balkon ve pencerelerini bayraklarla süslerlerse bizde kortej yaparken bandomuzla geçerken onlara el sallarız” dedi.

Çocuk Başkan Mehmet Mert Say, daha sonra telefonla Zabıta ve İtfaiye Müdürlerini makama çağırarak talimatlar verdi. Çocuk Başkan Say, Halk Pazarındaki durumu sordu. Burdur İtfaiyesinden de bilgi alan Say, son olarak telsizle tüm birimlere seslenerek, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik etti.

Başkan Ercengiz, son olarak makamına oturan Çocuk Başkan Mehmet Mert Say’a hediyesini takdim etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.