CHP BURDUR HEYETİ'NDEN PANKART İFADESİ SONRASI AÇIKLAMA

Gündem 21.04.2021 - 08:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CHP BURDUR HEYETİ'NDEN PANKART İFADESİ SONRASI AÇIKLAMA

BAŞKAN AKBULUT ‘TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN İŞSİZİN EMEKLİNİN VE EMEKÇİNİN HAKKINI ARIYORUZ’
CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut yaptığı basın açıklaması esnasında, parti üyeleri CHP Burdur İl parti binasına "128 Milyar Dolar Nerede?" yazılı pankart astılar.   CHP Burdur İl Heyeti, Burdur İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde fotoğraf çekilerek bir açıklamada bulundular.   Yaptıkları açıklamada, "Bugün Parti İl Binamıza “128 Milyar Dolar Nerede?” pankartı asıldığından dolayı İl Başkanımız İzzet AKBULUT ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Özgür ÖZMEN, İl Gençlik Kolları Sekreterimiz Anıl GÜN ile birlikte Parti Avukatımız Nazlı ORAL ERKAN eşliğinde Cumhurbaşkanına Hakaret Suçundan İl Emniyet Müdürlüğümüze ifadeye çağırıldılar. Bizler burada kanuna aykırı bir iş yapmıyoruz! Vatandaşlık görevimiz olan Türk Milletinin parasının nerede olduğunu soruyor; tüyü bitmemiş yetimin, işsizin, emeklinin ve emekçinin hakkını arıyoruz." ifadelerini kullandılar.  
BAŞKAN AKBULUT ‘TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMİN İŞSİZİN EMEKLİNİN VE EMEKÇİNİN HAKKINI ARIYORUZ’

CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut yaptığı basın açıklaması esnasında, parti üyeleri CHP Burdur İl parti binasına "128 Milyar Dolar Nerede?" yazılı pankart astılar.

 

CHP Burdur İl Heyeti, Burdur İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde fotoğraf çekilerek bir açıklamada bulundular.

 

Yaptıkları açıklamada, "Bugün Parti İl Binamıza “128 Milyar Dolar Nerede?” pankartı asıldığından dolayı İl Başkanımız İzzet AKBULUT ve İl Gençlik Kolları Başkanımız Özgür ÖZMEN, İl Gençlik Kolları Sekreterimiz Anıl GÜN ile birlikte Parti Avukatımız Nazlı ORAL ERKAN eşliğinde Cumhurbaşkanına Hakaret Suçundan İl Emniyet Müdürlüğümüze ifadeye çağırıldılar.
Bizler burada kanuna aykırı bir iş yapmıyoruz!
Vatandaşlık görevimiz olan Türk Milletinin parasının nerede olduğunu soruyor; tüyü bitmemiş yetimin, işsizin, emeklinin ve emekçinin hakkını arıyoruz." ifadelerini kullandılar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.