CHP BURDUR ESNAFIN NABZINI TUTTU

Gündem 13.04.2021 - 09:17, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

CHP BURDUR ESNAFIN NABZINI TUTTU

CHP BURDUR ESNAFIN NABZINI TUTTU
CHP Heyeti, İstanbul ve Afyon Milletvekillerinin katılımı ile Burdur'da bir dizi ziyarette bulundu.     CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Afyon Milletvekili Burcu Köksal, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, İl Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, esnaf masası olarak Burdur İl Merkezinde sektör temsilcilerini ve esnafları ziyaret ettiler.   CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay yaptığı açıklamada, "İstanbul Milletvekilimiz Yüksel Mansur Kılınç ve Afyon Milletvekilimiz Burcu Köksal, Esnaf Masası olarak bugün Burdur İl Merkezimizde sektör temsilcilerine ve esnafımıza bir dizi ziyaretlerde bulundu. Esnaf Masası Ziyaretlerine İl Başkanımız İzzet Akbulut, Burdur Milletvekilimiz Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz, İl Kadın Kolları Başkanımız Zinet Gezer, Merkez İlçe Başkanımız Serkan Şimşek ve İl Yöneticilerimizle birlikte eşlik ettik." ifadelerini kullandı.    
CHP BURDUR ESNAFIN NABZINI TUTTU

CHP Heyeti, İstanbul ve Afyon Milletvekillerinin katılımı ile Burdur'da bir dizi ziyarette bulundu.

 

 

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Afyon Milletvekili Burcu Köksal, CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, İl Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, Merkez İlçe Başkanı Serkan Şimşek, Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, esnaf masası olarak Burdur İl Merkezinde sektör temsilcilerini ve esnafları ziyaret ettiler.

 

CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay yaptığı açıklamada, "İstanbul Milletvekilimiz Yüksel Mansur Kılınç ve Afyon Milletvekilimiz Burcu Köksal, Esnaf Masası olarak bugün Burdur İl Merkezimizde sektör temsilcilerine ve esnafımıza bir dizi ziyaretlerde bulundu.
Esnaf Masası Ziyaretlerine İl Başkanımız İzzet Akbulut, Burdur Milletvekilimiz Mehmet Göker, Burdur Belediye Başkanımız Ali Orkun Ercengiz, İl Kadın Kolları Başkanımız Zinet Gezer, Merkez İlçe Başkanımız Serkan Şimşek ve İl Yöneticilerimizle birlikte eşlik ettik." ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.