CEZAEVİ ÖNÜNDE ŞÜPHELİ POŞET

Asayiş 19.02.2016 - 08:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

CEZAEVİ ÖNÜNDE ŞÜPHELİ POŞET

CEZAEVİ ÖNÜNDE ŞÜPHELİ POŞET
Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu önüne bırakılan şüpheli poşetten ayakkabı ve elbise çıktı.  Olay saat 22.00 sıralarında Kepez ilçesi, Satral Mahallesi 5200 sokak üzerinde bulunan Antalya E Tipi Ceza İnfaz Kurumu önünde meydana geldi. Cezaevi servis araçlarının çıkış noktasına bırakılan çöp poşeti paniğe neden olurken, cezaevi yetkilileri çevrede güvenlik önlemi alarak polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler poşetin bulunduğu caddeyi trafiğe kapattı. Polis ekipleri bomba imha ekiplerine haber verirken, olay yerine gelen bomba imha uzmanı şüpheli poşeti fünye ile patlattı. Poşetten birçok giyim eşyası ve ayakkabı çıktı. Polis ekipleri daha sonra yolu trafiğe açtı.
CEZAEVİ ÖNÜNDE ŞÜPHELİ POŞET

Antalya E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu önüne bırakılan şüpheli poşetten ayakkabı ve elbise çıktı. 
Olay saat 22.00 sıralarında Kepez ilçesi, Satral Mahallesi 5200 sokak üzerinde bulunan Antalya E Tipi Ceza İnfaz Kurumu önünde meydana geldi. Cezaevi servis araçlarının çıkış noktasına bırakılan çöp poşeti paniğe neden olurken, cezaevi yetkilileri çevrede güvenlik önlemi alarak polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler poşetin bulunduğu caddeyi trafiğe kapattı. Polis ekipleri bomba imha ekiplerine haber verirken, olay yerine gelen bomba imha uzmanı şüpheli poşeti fünye ile patlattı. Poşetten birçok giyim eşyası ve ayakkabı çıktı. Polis ekipleri daha sonra yolu trafiğe açtı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.