Çeltikçi'de ilk pozitif vaka hayatını kaybetti.

Sağlık 07.05.2020 - 09:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Çeltikçi'de ilk pozitif vaka hayatını kaybetti.

Çeltikçi'de ilk pozitif vaka hayatını kaybetti.
Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan, bulaşıcı KOVİD-19 hastalığında, ilimizde koronavirüs vakalarının en çok görüldüğü bölge olan Çeltikçi ilçesinden bir ölüm haberi geldi. Bucak Devlet Hastanesi’nde koronavirüs tedavisi gören Zafer B. hayatını kaybetti. Dalaman Yarı Açık Cezaevinden tahliye olduktan sonra 26 Nisan 2020 günü  ‘öksürük şikayeti’ ile  Bucak Devlet Hastanesine yatırılan Zafer B. ve eşinin 27 Nisan günü yapılan koronavirüs testleri pozitif çıkmıştı… 26 Nisan tarihinden bu yana Bucak Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Zafer B. yaşamını yitirdi.
Çeltikçi'de ilk pozitif vaka hayatını kaybetti.

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan, bulaşıcı KOVİD-19 hastalığında, ilimizde koronavirüs vakalarının en çok görüldüğü bölge olan Çeltikçi ilçesinden bir ölüm haberi geldi.

Bucak Devlet Hastanesi’nde koronavirüs tedavisi gören Zafer B. hayatını kaybetti.

Dalaman Yarı Açık Cezaevinden tahliye olduktan sonra 26 Nisan 2020 günü  ‘öksürük şikayeti’ ile  Bucak Devlet Hastanesine yatırılan Zafer B. ve eşinin 27 Nisan günü yapılan koronavirüs testleri pozitif çıkmıştı…

26 Nisan tarihinden bu yana Bucak Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Zafer B. yaşamını yitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.